Mediji u Srbiji navode da je falsifikovana oporuka izazvala žestoku raspravu među naslednicima proslavljenog pevača Sinana Sakića, otkrivajući njihove različite namere i kontradiktorne postupke. Sinan Sakić, cijenjena ličnost u muzičkoj industriji, krenuo je na svoje slavno putovanje 1978. godine sa senzacijom na vrhu ljestvice “Zbogom rijeci” i dosljedno trijumfirao sve do svoje prerane smrti 2018. godine. Gradeći porodicu sa dvije žene, on je postao otac četvoro dece, dodatno učvršćujući njegovo nasleđe. Eksplozivna priča isplivala je u vezi sa oporukom, koja je izazvala seizmički uticaj na porodicu.

 

Epicentar ove kontroverze vrti se oko Šakićevog sina Rašida, koji je pod intenzivnim medijskim nadzorom nakon njegovog nedavnog hapšenja. Kako bi se pozabavio i opovrgnuo ove neosnovane optužbe, Rašid je hrabro donio odluku da javno objavi svoju stranu priče. Sa nepokolebljivom sigurnošću Rašid tvrdi da je njegova polusestra Đulka Sakić lukavo skovala lažnu oporuku i natjerala ga da je potpiše dok se on oporavljao od povrede noge u inostranstvu.

 

Detaljno o svom iskazu, Rašid otkriva da ga je Đulka na prijevaru uvjeravala da je njihov otac izrazio želju da svoju imovinu podari isključivo njoj, ali je u njenom narativu otkrio brojne nedosljednosti. Uprkos ogromnom pritisku, Rašid hrabro potvrđuje da je na kraju stavio svoj potpis na dokument. Nadalje, on hrabro otkriva da se u početku odupirao iskušenju da prihvati novac u zamjenu za njegovu podršku. Ipak, Đulka je nastavila sa slanjem dijela sredstava, lažno tvrdeći da mu duguje još više.

 

Kako je situacija postajala sve zamršenija, Đulka je pribjegla širenju klevetničkih optužbi na račun Rašida, lažno navodeći da joj je prijetio i omalovažavao je u javnosti. Rašid je čvrsto prenio svoje duboko razočaranje i nelagodu u vezi sa ovim navodima, naglašavajući svoju trajnu naklonost prema svojoj sestri. Uprkos pokušajima medija da dobiju komentare Đulke i Sabine, oni nisu bili dostupni da daju izjave. Ovaj izvještaj naglašava prisustvo unutrašnje nesloge i sukoba u porodici Sakić nakon Sinanove smrti.

Preporučujemo