Marija Egelja, voditeljka, ima zadovoljan bračni život sa suprugom Aleksandrom Dabićem, bivšim fudbalerom, sadašnjim biznismenom. Zajedno imaju sina. Pre Dabića, Egelja je bio u vezi sa Ljubišom Rankovićem, koji je bio fudbalski trener i 16 godina stariji od nje. U jednom trenutku su čak bili i vereni.

 

 

Mediji su pomno pratili ovu vezu, a na društvenim mrežama objavljeno je nekoliko članaka o njihovoj romansi. Međutim, njihova veza je na kraju prekinuta, što je bilo nesrećno. Ljubavna afera je na kraju prekinuta kada su veridba prekinuta, a voditeljka je neko vreme uspela da sakrije ovu vest od medija, kao i činjenicu da je našla novog partnera.

 

Poznajemo se duže vrijeme, što nam je omogućilo da se u potpunosti upoznamo sa navikama i sklonostima jednih drugih. Kao takvi, osjećamo da smo prikladni jedno za drugo. Moj partner ima razumijevanja za moju profesiju i pruža mi nepokolebljivu podršku, iako više voli da ostane lik iza scene. Bila sam očarana njime, pored njegovog izvanrednog fizičkog izgleda i upornosti, i na kraju nisam mogla da odolim njegovom napredovanju – otkrila je Marija u intervjuu za magazin “Glorija”. Tokom svadbenog slavlja, gosti srećnog para počašćeni su muzičkim stajlingima Vanje Mijatovića i Petra Mitića.

 

 

U nastavku veselja, mladenci su izašli na plesni podijum za svoj prvi ples, koji je pratila pesmu “Jače od ljubavi”. Prema bliskom izvoru, Marija i Aleksandar trenutno uživaju u svojoj vezi i odlučili su da svoju ljubav učvrste venčanjem. Odlučili su se za intimnu proslavu sa svojim najmilijima, a ne za grandioznu aferu. I sama Marija je potvrdila da se odvažila i krenula u ovo uzbudljivo novo poglavlje u životu, opisujući to kao hrabru i uzbudljivu odluku.

Preporučujemo