Brenin zapanjujući nastup na koncertu rasplakao je njenu snaju. Sarađujući sa Prijovićkom, izvela je toliko emotivnu interpretaciju da je ganula sve u publici. Brenin očaravajući talenat je bio očigledan, zaokupio je sve poglede i učinio je centrom pažnje.

 

 

Neverovatno talentovana Brena na scenu je na iščekivanom koncertu Aleksandre Prijović zaokupila publiku svojim nesvakidašnjim odevanjem od kojeg zastaje dah, koje je postalo vruća tema razgovora širom grada. Aleksandra Prijović je još jednom privukla ogromnu publiku na svojim uzastopnim solo nastupima održanim u užurbanoj Štark areni, dodatno učvrstivši svoj status voljene i cenjene umetnice u srcima svojih fanova.

 

 

 

Odjevena u privlačnu crnu haljinu, zadivljujuće je ušla na veliku binu, plijenivši pažnju publike. Dodatno uzbuđenje druge večeri, specijalna gošća večeri bila je niko drugi do proslavljena Lepa Brena. Prikazujući svoju zategnutu građu s ponosom, Brena je oduševila fotografe prije nego što je brzo prešla u drugačiji ansambl, koji je sve zatekao svojom nekonvencionalnom kombinacijom.

 

 

Nepogrešivo prepoznatljiva, ova muzička ikona nikada ne prestaje da zadivi, a njen hrabar modni izbor, zajedno sa zadivljujućim aksesoarom koji krasi njenu glavu, ostavio je sve prisutne u stanju strahopoštovanja. Aleksandra je napomenula da za Brenin nastup nije bilo potrebe da se javno oglašava. Ona je dalje napomenula da će Brena predstaviti pesmu koju je ekskluzivno napisao Filip, a Aleksandra Prijović je na nju izrazila neizmerni ponos. Ovaj srdačan gest proslavljene pevačice duboko je dirnuo njenu snaju, pala je u Aleksandrin zagrljaj, preplavljena emocijama, a suze su joj tekle niz lice, i publika je svjedočila ovom posebnom dirljivom trenutku.

Preporučujemo