Pop diva Jelena Karleuša juče je konačno predstavila svoj dugo iščekivani album “Alpha”, koji je označio impresivan povratak nakon jedanaest godina pauze. Pesme su odjekivale širom regiona, ostavljajući Jelenine saradnike, prijatelje i članove porodice ushićenim u iščekivanju. Međutim, činilo se da samo Duška nije uhvatilo uzbuđenje. Nije iznenađujuće da je svaka Jelenina pesma izazvala značajnu pažnju. Međutim, postojala je jedna pjesma koja se zaista izdvajala od ostalih. Tekst “Rehabilitacije” posebno je privukao pažnju svih, jer mnogi smatraju da je posvećen Karleušinom suprugu Dušku Tošiću.

Duško Tošić se samouvereno oženio sa pevačkom zvezdom na veličanstvenoj i zanosnoj proslavi Vidovdana, 28. juna 2008. Njegova nepokolebljiva posvećenost Jeleni i njenim ćerkama, Ateni i Niki, blistala je dok se redovno prepuštao kvalitetnom druženju sa njima, u pratnji na razna dječija igrališta i parkove u slobodno vrijeme. Nikakav pojedinac, obmana, glasine ili bilo koji vanjski utjecaj nikada ne mogu doći između dvije osobe ujedinjene ljubavlju, povjerenjem i zajedničkom odgovornošću za podizanje djece. Mi smo zreli pojedinci i naš brak ostaje nepokolebljiv pred senzacionalističkim novinarstvom.

 

Duško je samouvjereno razotkrio prave razloge razvoda od Karleuše – Za sve je bio šok da su i ove osobe umiješane u cijelu situaciju. Ipak, do ove odlučne izjave došlo je 2011. godine, nakon kruženja tabloidnih glasina o fudbaleru. Duško Tošić je u odgovoru pokazao nepokolebljivu odlučnost da brani svoj brak, svoju dragu suprugu i svoj ugled.

 

Uprkos brojnim spekulacijama u proteklih 12 godina, Duško je šutio o visoko hvaljenom novom albumu Jelene Kalreuše koji je pobrao široke pohvale kako domaćih tako i međunarodnih medija. Javnost željno iščekuje da li će konačno prekinuti ćutanje i odgovoriti na zagonetnu poruku u pjesmi “Rehabilitacija” za koju se vjeruje da je upućena njemu.

Preporučujemo