Anastasija Ražnatović je objavila zadivljujuću sliku Veljkovog najmlađeg deteta, koja je izazvala senzaciju dok se širila internetom, plenivši gledaoce od glave do pete Arkanovim znakom, uživajući u pogledu osjećala se najponosnijom tetkom.Anastasija je na društvenim mrežama podelila zadivljujuću fotografiju Veljkovog preslatkog mlađeg sina, kojom je Arkanovim znakom plijenila pažnju svojih pratilaca od glave do pete. U pratećem natpisu, Anastasija je izrazila svoju duboku naklonost prema svom nećaku, nazivajući to bezgraničnom ljubavlju jedne tetke.

 

 

Pre nekoliko meseci Veljko i Bogdana Ražnatović su blagosloveni dolaskom svog najnovijeg člana porodice, šarmantnog dečaka po imenu Krstan. Ovu divnu vest podelili su sa svetom kada je Anastasija Ražnatović, njihova najstarija ćerka, odlučila da otkrije dosad neviđenu fotografiju svog preslatkog brata. Međutim, ono što ovaj trenutak čini još posebnim je intrigantna priča iza njega.

 

Naime, mladi Krstan je bio odjeven u neodoljivo slatke odjevne kombinacije, a njegova tetka se ovom činjenicom ponosno hvalila svojim brojnim pratiocima na raznim društvenim mrežama. Anastasija je u svom postu izrazila duboku naklonost prema tetki. Znatno više pažnje bilo je usmjereno na tigrovu odjeću koju nosi najmlađi član porodice Ražnatović, uz upadljivu naljepnicu tigrove glave koja krasi njen vrh.

 

Otisak i oznake sa tigrom su posebno osmišljene kao zaštitni simbol, poznat kao zank, koji su koristili pokojni Arkan i njegova dobrovoljačka garda. Skrećemo vam pažnju da su i mali Krstan i stariji nasljednik Željko iz porodilišta prevezeni u nosiljci ukrašenoj simbolom veličanstvenog tigra.Tigrov prepoznatljiv otisak i oznake namerno su stvoreni kao simbol zaštite poznat kao zank, koji su koristili pokojni Arkan i njegova odana dobrovoljačka garda.

Preporučujemo