Pre nego što se zaljubila u svog uskoro bivšeg supruga Čarlsa, Ela Dvornik je pretrpela burno putovanje u potrazi za pravom ljubavlju. Poznata hrvatska blogerka Ela Dvornik, nakon decenije ljubavi, samouvereno je donela odluku da se razvede od svog supruga Čarlsa Pirsa. Iako se smatra jednim od najskladnijih parova u regionu, ovo otkriće je mnoge ostavilo zaprepašćenim. Ćerka Dina Dvornika, Ella i Charles vjenčali su se u Las Vegasu 2019. godine i ponosni su roditelji svoje dvije kćerke, Balie Di i Lumi Wren.

 

Ela je prethodnom prilikom na društvenim mrežama otvoreno izrazila zahvalnost sada već skoro bivšem suprugu na ljubavi koja je procvjetala nakon niza neuspješnih romantičnih poduhvata. “Zahvalna sam svom suprugu, koji je brinuo o svima ostalima i naučio me da me dobre stvari čekaju”, rekla je Ela prije skoro dvije godine. Čini se da su se okolnosti sada promijenile, zbog čega je par odlučio da se razdvoji. Kakva su bila neugodna ljubavna iskustva Ele Dvornik prije Čarlsa?

 

Istim povodom kada je izrazila zahvalnost Čarlsu, spomenula je tri propala ljubavna iskustva sa bivšim partnerima. Dijeleći svoja iskustva, spominjala je i imena ili nadimke svojih prošlih ljubavi. Pjesma Arijane Grande “Thank you, next” svirala je u pozadini dok je pričala o ovim iskustvima. „Ova pesma nije dovoljna da nabroji sve te tragedije“, rekla je, a zatim počela da ih prepričava.

 

“Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali on je htio biti s djevojkom koja ga nije htjela. Matija me je odbio jer se pridružio Opusu Dei, a zvali su me đavolom. Dino me prevario i zlostavljao, ali me je naučio osnovnoj životnoj lekciji” — otkriva Ela ljubavne probleme pred Čarlsom.

Preporučujemo