Proslavljena pevačica Anastasija Ražnatović i cenjeni fudbaler Nemanja Gudelj tajno su zapečatili svoju besmrtnu naklonost u božanskom prisustvu. U svetim okvirima manastira Rajinovac, koji se nalazi u neposrednoj blizini slavne srpske metropole, svečano su razmenili odlučne izjave o privrženosti. Sjajna mlada se graciozno okitila u raskošnoj haljini boje slonovače, nježno prebačenoj preko jednog ramena, ukrašenoj izvrsnim resama koje su osvojile srca mnogih.Anastasija Ražnatović dala je sve od sebe kada je u pitanju izbor venčanice, prihvativši stil rimske boginje i ne štedeći da na svoj poseban dan izgleda kao pravo božanstvo. Oznaka sa cijenom zakačena na ovaj izuzetan odjevni predmet nije bila obična cifra; bila je to znatna suma koja je odražavala čisti luksuz i raskoš haljine.

 

 

Kako prenosi “Telegraf”, Anastasija je nedavno nabavila odličnu Lanvin haljinu za značajan događaj, uloživši pozamašnu sumu od 2.559 evra. Pogledajte očaravajuće inauguralne snimke koji prikazuju svetu zajednicu Anastasije i Nemanje – zrače mladošću koja je slična onoj božanske grčke boginje. Ljubazno vas molim da prisustvujete ovom izuzetnom događaju, jer obećava da će to biti očaravajuće veče ispunjeno sofisticiranošću i privlačnošću.

 

Vaše prisustvo ne samo da bi uljepšalo priliku svojim cijenjenim prisustvom, već bi doprinijelo i cjelokupnom ambijentu elegancije i prefinjenosti. Skrećemo vam pažnju da se Gudelj odlučio za burme cijenjenog luksuznog brenda “Cartier”, poznatog po svojim izuzetnim i raskošnim kreacijama nakita. Prema službenom online butiku Cartier-a, ovi izvanredni prstenovi nose cijenu od 1.940 dolara, što odgovara otprilike 1.786 eura.

 

Mladoženja je uložio znatnu sumu od 3.572 evra, što je ekvivalentno ceni tipičnog automobila, u nabavku dva izuzetna burma. Ipak, uprkos njegovom promišljenom gestu, zanosna venčanica Anastasije Ražnatović je bez muke plijenila sve obožavane poglede i pažnju.

Preporučujemo