Željko Samardžić izazvao je potpuni slom u gradu, što je rezultiralo masovnim neredom i pometnjom. Trg je bio ispunjen navijačima. Željko Samardžić izazvao je blokadu u gradu, što je dovelo do opšteg haosa i poremećaja.

 

Željko Samardžić, poznati pevač, opčinio je publiku izlazeći na binu na živopisnom gradskom trgu u Loznici. Hiljade odanih obožavatelja pohrlilo je kako bi svjedočilo njegovom izuzetnom nastupu, zbog čega je područje bilo prepuno uzbuđenja i iščekivanja.

 

Ne samo da je gradski trg postao središte entuzijazma, već su i susjedne ulice bile preplavljene oduševljenim pristalicama. Međutim, vrhunac ushićenja je dostignut kada je talentovani pevač neustrašivo ušao u sred svojih obožavalaca, stvarajući naelektrisanu atmosferu koja će im se zauvek urezati u pamćenje.

 

Nedavno se desila još jedna interesantna situacija. Prvobitno zakazan za 19. kolovoza, nastup je bio suočen sa neizvjesnostima, ali je upravitelj Park šume uvjeravao “Slobodnu Dalmaciju” da šou će se nastaviti. Ja imam isključivu nadležnost da donosim odluke i to pravo sam iskoristio i odlučio da ne ubacim muziku Željka Samardžića u Sustipan. Unatoč činjenici da je menadžer imao izrazitu i nepokolebljivu želju i namjeru, index.hr prenosi da je Grad na kraju odlučio dati dozvolu za nastavak koncerta. Vrijedi napomenuti da odluka Grada ima najveće ovlasti u pogledu nametanja ograničenja, a dotični menadžer je eksplicitno naveo da je zabranio koncert bez traženja njihovog mišljenja ili odobrenja. Članovi tima Zdravo! kontaktirali sa Samardžićem, ali nažalost, nisu uspjeli da se povežu s njim jer se nije odazvao na njihov poziv sve dok nije prošlo određeno vrijeme za telefonsku komunikaciju.

Preporučujemo