Tokom godina, brojni članci su opširno pokrivali navodne sukobe između roditelja Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene. Međutim, važno je napomenuti da ne postoje čvrsti dokazi koji potvrđuju ove tvrdnje o njihovom zategnutom odnosu. Naime, u određenim prilikama se pojavljuju fotografije koje su u suprotnosti sa ovim glasinama, naglašavajući nedosljednost izvještaja o navodnim nesuglasicama unutar porodice Đoković. Novak Đoković, u vrhuncu svoje izuzetne karijere, samouvereno razmišlja o neizbežnom pitanju kada će se njegov izuzetan put završiti. Uveliko se spekuliše o budućem prebivalištu Noleta, njegove voljene supruge Jelene i njihove drage dece Stefana i Tare kada odlazak u penziju mami.

 

 

Nekoliko odabranih primamljivih perspektiva trenutno se pažljivo razmatra. Noletov opsežan portfolio nekretnina proteže se kroz različite zemlje i kontinente, s ponosom pokazujući svoje raznolike investicije akumulirane tokom godina. Od raskošne vile u slikovitoj Marbelji do sofisticiranog stana u glamuroznom Monaku, njegove nekretnine su strateški raštrkane širom svijeta. Samo u Sjedinjenim Državama posjeduje tri nekretnine, od kojih se dvije nalaze u užurbanom srcu Menhetna. Dok Nole i Jeca razmišljaju o svom budućem primarnom prebivalištu, ova ključna odluka zahtijeva pomno promišljanje. 

 

Po rečima njegovog oca Srđana, naš cenjeni teniser je žarko izrazio nameru da se ukorijeni u svom voljenom rodnom gradu kada se posveti sportskoj karijeri. Ipak, čini se da je Jelena, njegova draga saputnica, pokazala nagoveštaj nezadovoljstva idejom preseljenja u Beograd. Tokom televizijskog intervjua, Srđan je samouvereno govorio o predstojećem selidbi njihove porodice u Srbiju, uprkos Jeleninom navodnom neodobravanju.

 

Kružile su priče da je Jelena već bila frustrirana nedostatkom podrške Dijane Đoković u ishrani i insinuacijama da je Novak požurio njihov brak. Srđanova izjava je viđena kao odlučujuća tačka preloma. Na osnovu dostupnih informacija, jasno je da Jelena trenutno nije spremna da se vrati u Beograd.

Preporučujemo