Lazar Ristovski je pronašao prilično nekonvencionalan i uznemirujući način da potvrdi svoju posesivnost nad svojom 39-godišnjom devojkom. U šokantnom potezu, on pribjegava fizičkom nasilju kako bi potpuno jasno stavio do znanja svijetu da ona pripada isključivo njemu. Ovo duboko zabrinjavajuće ponašanje izašlo je na vidjelo, otkrivajući mračnu stranu njihove veze koja je ranije bila nepoznata. Činjenica da Lazar Ristovski oseća potrebu da pribegne nasilju da bi potvrdio svoju dominaciju nad Anicom postavlja brojna pitanja o dinamici u njihovom odnosu.

 

 

Anino lice ozarilo se blistavim osmehom dok je samouvereno postavljala pozu za kameru. Glumac, opčinjen njenim šarmom, brzo je zapisao riječ “Duša” kako bi obuhvatio suštinu njenog bića. Kao odgovor, Anine oči su zaiskrile toplinom dok je s ljubavlju odgovorila jednom jedinom rečju, “Ljubav”, označavajući dubinu njene naklonosti. Glumac, osećajući zaraznu sreću koja izvire iz Ane, dodao je reč “Sreća” kako bi upotpunio razmenu emocija. Međutim, to je bio tek početak spektakla.

 

 

Činilo se da jednostavno prisustvo na događaju nije bilo dovoljno da se njihovo prisustvo učini poznatim, pa su odlučili da ga podignu. Potom je predstavljen vizuelno zadivljujući video na kojem se glumčev značajni glumac graciozno vrti u zadivljujućoj, lepršavoj haljini.

 

 

 

Zaista, nepobitna je činjenica da iz iskustva ljubavi izvlačimo ogromno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Međutim, ljubazno vas molim da ne ulazite dalje u ovu stvar, jer se nadam da možete saosjećati s mojom potrebom za privatnošću. Važno je napomenuti da je do našeg susreta došlo mnogo nakon raskida mog prethodnog braka, i shodno tome, ona nema apsolutno nikakve veze ili umiješanosti s mojim prošlim bračnim odnosom i kasnijim razvodom. Ristovski je ovu informaciju s najvećom iskrenošću podijelio.

Preporučujemo