Čedomir Čeda Jovanović je istaknuta i ugledna ličnost srpske politike, poznat kao osnivač i aktuelni predsednik cenjene Liberalno demokratske partije. Pored zapažene uloge bivšeg poslanika u Skupštini Srbije, Jovanović je ostvario značajan uticaj i kao talentovani dramski pisac. Godine 2005. autor je prosvetiteljskog dela „Moj sukob sa prošlošću“, upuštajući se u zamršene živote i duboke motive uticajnih pojedinaca u srpskom društvu tokom tog doba. Ovo književno remek-djelo imalo je za cilj ponovno rasplamsati sve manji plamen političkog aktivizma, služeći kao svjetionik inspiracije za one koji su izgubili vjeru, podstičući ih da ustraju.

Jovanovićeva nepokolebljiva posvećenost podsticanju kulturne razmjene, promicanju otvorenosti i očuvanju njegovanog identiteta Sarajeva na međunarodnoj sceni donijela mu je veliko priznanje. Kao priznanje za izuzetne zasluge, uručena mu je prestižna nagrada Isa-beg Ishaković na značajnoj svečanosti u cijenjenom Narodnom pozorištu u Sarajevu 2010. godine. Politička uloga Čedomira Jovanovića često je privlačila pažnju medija. Ipak, dosljedno je davao prioritet značaju svojih dragih članova porodice.

 

 

Mihajlo se trenutno uranja u obogaćujuće iskustvo studiranja u inostranstvu, a njegovi roditelji uživaju u spokoju i toplini svog voljenog porodičnog prebivališta uz drage ćerke Čedomiru Jovanović i Jelenu Savić. U blistavom klanu Čedomira Jovanovića, najmlađa Anđelija odiše neospornim šarmom, dok su njene starije sestre Jana i Zora izrasle u izuzetne mlade dame, čija je nesvakidašnja lepota na neizmeran ponos njihovog oca.

 

 

Ceda je nedavno svojim pratiocima pružio zadivljujući uvid u svoj svijet, dok je na društvenim mrežama otkrio portret svoje kćerke koji oduzima dah. U eri u kojoj filteri i preterani ukrasi vladaju, ćerka cenjenog Čedomira Jovanovića krasila je digitalno carstvo svojim neukrašenim licem, ukrašenim isključivo očaravajućom frizurom koja se sastoji od delikatnih, zamršeno oblikovanih lokna.

Preporučujemo