Prošlo je skoro godinu dana od raskida romantične veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića. Zanimljivo, čini se da se zanosna pjevačica i dalje zadržava u Berkovićevom srcu, što ga navodi na sve moguće mjere u pokušaju da je ponovo osvoji. Kao što je ranije otkriveno, njegova žarka želja uključivala je brak i formiranje porodične jedinice pune ljubavi sa pticom pjevicom. Avaj, Rada je ranije rekla da njen urođeni instinkt za njegu tek treba da se manifestuje. Rada Manojlović i Milan Stanković, nekada nerazdvojni saputnici, nažalost, razišli su se zbog nepredviđenih okolnosti koje je orkestrirao određeni pojedinac.

 

Kao zagovornik nebeskih bića, Berković žarko žudi da se još jednom spoji sa zanosnim Manojlovićem. Otkrijte tragično putovanje Rade Manojlović, jer je njen put ka zloupotrebi droga popločan zamršenom mrežom ljubavi – privlačnost paralelnih veza proždila je samo njeno biće.

 

 

Očaravajuća privlačnost Instagrama Rade i Harisa osvaja i inspiriše, pozivajući gledaoce u svijet elegancije i sofisticiranosti. Svojim vještim odabirom i besprijekornom pažnjom na detalje, oni bez napora prenose svoju publiku u carstvo prefinjene ljepote. Svakim postom graciozno uvjeravaju i mame, ostavljajući trajni utisak gracioznosti i šarma. Žudio je da se stvari vrate u svoje prijašnje stanje blaženstva.

Budućnost ostaje neizvjesna, jer se priprema za predstojeći nastup u Bosni, gajeći tračak nade da bi im se putevi mogli još jednom ukrstiti. Međutim, strah da će ona biti romantično povezana s nekim ostaje i dalje, ostavljajući ga da se bori s dilemom kako da se pozabavi ovom situacijom, a da je ne povuče nazad u svoju orbitu. Kako zaključuje naš izvor, samo će vrijeme otkriti ishod. Skrećemo vam pažnju da su Rada i Haris i nakon raskida veze zadržali skladnu i prijateljsku vezu.

Preporučujemo