Rada Manojlović je poznata kao iskrena i dobronamerna devojka, koja je voljena od strane naroda zbog svoje duhovitosti, ali jer „ne uvija sve u celofan“ i sa publikom deli i mračnu stranu svog života.

 

Ipak, jedna od njenih koleginica iz šoua Zvezde Granda tvrdi da je veoma razočarana u nju, jer joj u trenutku dok je ležala u bolnici nije pružila podršku. U pitanju je Katarina Grujić, koja je u svom intervjuu 2019. godine, nakon što je dve nedelje provela u bolnici zbog infekcije bubrega, gde je navela da je mnogo razočarana od strane pojedinih kolega.

 

– Tih dana u bolnici sam se osećala jako razočarano. Od nekih bliskih ljudi od kojih sam očekivala pažnju i podršku da nisam dobila. Mnogi od kojih sam očekivao punu pažnju i podršku nisu bili uz mene, a trebalo je – rekla je Grujićeva, a potom je otkrila da se razočara u svog koleginicu Radu. – Ne znam zašto Rada Manojlović, sa kojom sam bila i više nego dobra, nije našla za shodno da me okrene. To je možda i razlog njene priče da smo na udaljenosti. Stvarno joj ništa loše nisam uradila. Svaki put joj čestitam na pesmi, uputim joj podršku. Kada sam bila u bolnici, niko osim mojih roditelja, moje sestre i generalno moje porodice i prijatelja nije mi dolazio u posetu. Isto je osetio i Darko Lazić.

 

Čak i kada sam izašla iz bolnice, Ceca me je zvala da vidi kako sam. To ne mogu nikada da joj zaboravim, a ja sam nju videla samo jednom. Jako me je dirnula i dužnik sam joj do kraja života – bila je iskrena pevačica. Kako je od intervjua koji je Katarina dala za „Svet“ prošle četiri godine, nadamo se da je promenila stav prema kolegama, te i da je samim tim izgladila odnose sa Radomom Manojlovićem.

Preporučujemo