Iako se nakon intimnog venčanja povukla u ilegalu, Anastasija Gudelj ipak ne otvara svoj Instagram profil. Da su objave ređe nego ranije vidi se, ali ga zato sada koristi u svrhe nežnog i lepog sadržaja…

– Uz tebe rastem, uz tebe ću stariti i umreti… Anastasija je na ove reči ostala nema pa je samo kratko napisala: – Hvala draga na predivnim dušom, poklonima i pismu. Raznežila si me. Pročitajte Nemanjina porodica veoma čudno reagovala na njegovo venčanje – Sestra se prva oglasila Anastasija Gudelj pismo Podsećanja radi, Venčanje Anastasija i Nemanje Gudelja navodno će biti organizovano u Španiji krajem decembra i to kada proslavljeni fudbaler ima pauzu. Pročitajte Olivera je ovde nepoželjna – Anastasija i Gudelj otvorili vrata vile u Sevilju, mesto gde živi ljubav . Kako su mladenci rešili umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti neviđeno luksuzna.

 

Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spada njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba. Svadbeno veselje navodno će biti održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilju čija je sala već zakupljena za kraj decembra piše SCANDAL!.

 

Kako se piše, ona već uveliko traži venčanicu. Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanicu, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čak tri haljine navodi SCANDAL!.

Preporučujemo