Anela i Stanija su sinoć u Eliti samouvjereno odale informacije o njihovoj povezanosti sa Asminom Durdžićem. Anela je samouvjereno obavijestila Staniju da je samo tri dana prije njihovog odlaska u Miami Asmin dogovorio da ona preuzme boravak u Sarajevu. Nadalje, on je posebno tražio od Anele da ode u Dubrovnik, uvjeravajući je da će joj se tamo pridružiti. Stanija je u odgovoru napomenula da je Anelu, kada je kontaktirao u 6 sati ujutru, već bila angažovana na jogi i treningu.

 

 

Asmin je zamolio Agnelli da se sastane u Dubrovniku “Je li vas zamolio da ga vidite u Dubrovniku kada se vrati iz Majamija?” upitala je Stanija. Aneli je samouvjereno izjavio da postoji glasovna poruka da će sigurno sletjeti u Dubrovnik ili 15. augusta ili 16. avgusta. – “Tražio je da sleti u Dubrovnik iz Majamija?!” upitala je Stanijaa.

 

– “Pa tako je. Nije bio siguran u tebe. Nikada nije hteo da me slika, jer da me tako slika, zeznuo bi me.” – rekla je Anelli. “Naravno, ne može me zaustaviti”, rekla je Staneja. Aneli je samouvjereno obavijestila Staniju da je Asmin po njenom dolasku gajio veliki prezir prema njoj. Štaviše, Aneli je hrabro otkrila da je godinu dana ranije Asmin bila u vezi sa crnkinjom tokom nezaboravnog putovanja. Aneli je uvjeravala Staniju da je dobro upoznata sa ovim detaljima, pa je čak nastavila finansijski iskorišćavati Asmina, što je na kraju dovelo do toga da izdrži takve muke.

 

Asmin je otkrio da je u vezi sa udatom ženom koja ga trenutno zove, ali je Stanija to odbacila kao nebitno. U nastavku razgovora, Stanija je samouvjereno pitala Aneli da li joj se Asmin obratio radi pomirenja. Aneli je samouvjereno potvrdila da jeste i da joj je stalno slao poruke.

Preporučujemo