Anastasija Ražnatović, proslavljena pevačica, i Nemanja Gudelj, talentovani fudbaler, nedavno su učvrstili svoje romantično putovanje od godinu i po dana sklapanjem braka. Zanosna svadbena svečanost odigrala se u manastiru Rajinac, koji se nalazi u neposrednoj blizini Beograda, mestu od ogromnog značaja za prestižnu lozu Ražnatovića. Uprkos tvrdnjama da su majka i sestra Nemanje Gudelje bile odsutne sa njegovog crkvenog venčanja, Ceca Ražnatović, njegova svekrva, opovrgnula je ove navode, rekavši da su obe porodice zaista bile prisutne na radosnoj prilici.

Shodno tome, ova praznina vizuelne validacije samo je podstakla preovlađujući skepticizam da je pevač zaista nepoželjan dodatak porodici Gudelj. Ipak, aktuelna kolekcija fotografija daje nepobitan dokaz da Vanjina i Ražnatovićeva veza skladno cveta, jer su nedavno primećeni kako kreću u zajedničku ekspediciju u očaravajuće pejzaže Holandije. Odluka o brijanju glave nije donijeta olako.

 

 

Bio je to trenutak koji je utjelovio nesalomivi duh njegovih obožavatelja i koliko su bili spremni ići da pokažu svoju nepokolebljivu podršku. Čin brijanja glave u zemlji tulipana zauvijek će biti svjedočanstvo neraskidive veze između igrača i njegove odane zajednice. U zemlji lala, grupa pojedinaca odlučila je da hrabrom i simboličnom akcijom pokaže nepokolebljivu podršku Nemanji – svi su odlučili da obrijaju glave, u znak solidarnosti.

 

Ovaj čin solidarnosti bio je snažan izraz njihove posvećenosti i vere u Nemanjine sposobnosti na terenu. Nemanjin tim je bio u jeku izazovne utakmice protiv renomiranog holandskog PSV-a, a ovi pojedinci su želeli da se uvere da on zna da ima čitavu zajednicu koja ga podržava. Postao je simbol trijumfa, svedočanstvo snage solidarnosti i verovanja. Zemlja lala je buknula u slavlju, dok su se ulice ispunile radosnim klicanjem i veselim pjesmama.

Preporučujemo