Philip Kraft, visoko vješt plastični hirurg porijeklom iz živopisnog grada Majamija, nepokolebljivo vjeruje da njegova voljena supruga Ana, bivša ikona modne industrije koja je krasila brojne prestižne piste, posjeduje neuporediv nivo ljepote koja nadmašuje sve druge žene u cijeli svijet.

Iako je u početku bila otporna na estetske korekcije, na kraju se predomislila i nakon dvije trudnoće i porođaja odlučila poboljšati svoj izgled. Njen suprug ju je na kraju uvjerio da se podvrgne procesu uljepšavanja. Razmišljajući o ranim danima njihovog braka, Ana je rekla da nije bila sklona da Filip radi na njoj, iako je tada imala samo 20 godina i bila joj je potrebna samo minimalna pomoć, poput botoksa. Rodila je dva prelepa sina, ali se oba puta dosta ugojila u drugačijem stanju, pa se 2005. godine prvi put odlučila na plastičnu operaciju. „Na kraju sam dobila 25 kilograma sa svakim djetetom“, objašnjava ona. “Uspjela sam prilično lako smršavjeti, ali mi se oblik tijela nije vratio i, nažalost, izgledao sam veoma tužno.”

 

Imala je veliku želju da se podvrgne operaciji njenog supruga, koji je renomirani stručnjak u toj oblasti. Međutim, on je u početku izrazio nesklonost toj ideji, a ona je otvoreno priznala da je potrebno malo truda s njene strane da ga na kraju ubijedi. Do sada je Ana prošla niz kozmetičkih procedura kako bi poboljšala svoj izgled. Prvo je podvrgnuta liposukciji struka kako bi postigla vitkiju figuru. Osim toga, nakon dvije godine dojenja odlučila je povećati grudi kako bi im vratila oblik i volumen.

 

Naime, Ana je žudjela za punijim, privlačnijim usnama koje bi harmonično upotpunile ukupnu simetriju njenog lica, povjerava doktor. Ističe činjenicu da je nakon porođaja, dojenja, naknadnog gubitka kilograma i hormonskih fluktuacija doživjela značajno smanjenje veličine grudi, izgubivši čak i do polovine prvobitnog volumena.

 

 

Preporučujemo