Estradni svet često pruža neobične priče o tome koliko su izvođači spremni na neobične i zabavne stvari kako bi zaradili bakšiš na privatnim proslavama. U nedavnom skandalu, poznati folker Radiša Trajković Đani postao je centar pažnje kada se pojavila snimka na kojoj pije iz cipele dok ga gosti daruju novcem.Pjevačica Snežana Jovanović Šikica, poznata po hitu “Ala bi se šikicala,” izgradila je svoju popularnost i ogromnu zaradu izvodeći na različitim neobičnim mestima, poput drveta i kamiona, sve zarad bakšiša.

Dušica Grabović je doživela neverovatan trenutak na nastupu u Švicarskoj, gde su je muškarci gotovo svukli i žene su je opsjedale, pokazujući da bakšiš može dovesti do ekstremnih situacija.Mlađa pjevačica Tea Tairović takođe nije imuna na bakšiš na privatnim veseljima, a njena senzualna izvedba donosi joj mnogo novca.

Ćana je na svadbi napravila veliki ulazak i privukla pažnju svih došavši kamionom. Njen neočekivani dolazak ne samo da je iznenadio mladence, već je i dodao uzbudljiv element slavlju. Na sveopće oduševljenje, paru je čak i prvim stihovima iz kamiona otpjevala serenadu, ostavivši trajni utisak na sve prisutne. Ovaj izvanredan nastup Ćani je svakako zaslužio značajnu količinu pohvala i divljenja. Ljuba Aličić je, s druge strane, poznat po svojoj sposobnosti da stvori živu i živu atmosferu na vjenčanjima i privatnim proslavama. Često se vidi kako se druži sa gostima, širi radost i smijeh gdje god dođe.

Jedan od najčudnijih primera spremnosti izvođača da dobije napojnicu desio se kada se srpski pevač okačio za motku, nalik na slepog miša, i pritom plenio publiku svojim melodičnim glasom. Ovaj nesvakidašnji spektakl svedoči o tome koliko su izvođači spremni da idu, baveći se smelim akrobacijama, a sve u potrazi za finansijskom dobiti tokom ekskluzivnih privatnih okupljanja.

Preporučujemo