Svjedoci smo toga, da iz dana u dan ostajemo bez svojih hheroja u djetinjstvu. Jednostavno, dani, tjedni i mjeseci prolaze. pa svi stare, pa tako i slavni glumci i pjevači. Danas imamo jednu jako tužnu vijest koja nam dolazi iz Srbije. 

Nažalost, glazbena zajednica izgubila je izuzetnog člana, harmonikaša Đorđa Đorđevića Pilosa, brata pjevačice Zlate Petrović. Slavni glazbenik posljednje je dane proveo u bolnici gdje se borio sa zdravstvenim problemima. Njegova sestra Zlata, koja se nije odvajala od njega i bila mu podrška tijekom boravka u bolnici, nakon showa je saznala tužnu vijest o njegovom odlasku i odmah otišla u bolnicu.

Djordje Djordjevich Pirosh se posljednjih mjeseci suočavao s ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su rezultirali hospitalizacijom. Njegovo zdravlje bilo je povezano s problemima s jetrom, što je za talentiranog glazbenika predstavljalo ozbiljne izazove. Zlata je prvo kontaktirala Hasana Dudića, kojem je saopštila tužnu vijest:

– Arko Nezirović mi je poslao smrtovnicu Miodraga Ilića i nisam se tada uznemirio… Plakao sam kao kiša, a kad sam se jutros probudio, zazvonio mi je telefon, ona Zlata… vrištala je, a ja čuo ju je s druge strane kako govori “Hassan, on je mrtav”. On je bio osoba koju sam odgojio, duša od osobe, od koje se nisam oporavio od Šabanove smrti i sve me to pogodilo – kaže Republika Hasan Dudić, otkrivajući Zila trenutno stanje Kule.

Hassan nam je otkrio i da je Zlata u bolnici sređivala papirologiju te je i nju ta vijest šokirala. Inače, Danas premio je Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš, brat pjevačice Zlate Petrović. Slavni glazbenik posljednje je dane proveo u bolnici gdje se borio sa zdravstvenim problemima. Kako prenose mediji, njegova sestra Zlata, koja se nije odvajala od njega i bila mu je podrška tijekom hospitalizacije, tužnu vijest o njegovom odlasku saznala je nakon showa i odmah otišla u bolnicu.

Kontaktirali smo Zlatu kako bismo izrazili sućut, a ona je kratko najavila da se pridružila našem portalu. – Oprostite, u bolnici sam – kratko nam je drhtavim glasom rekla Zlata, priznavši da je tužna.

Djordje Djordjevich Pirosh se posljednjih mjeseci suočavao s ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su rezultirali hospitalizacijom. Njegovo zdravlje bilo je povezano s problemima s jetrom, što je za talentiranog glazbenika predstavljalo ozbiljne izazove. Njegova je smrt duboko potresla glazbeni svijet, a kolege su se od njega oprostili dirljivim porukama. Pjevač Hasan Dudić izrazio je duboko žaljenje: “Najboljeg od najboljeg više nema. Harmonikaš i kompozitor Đorđe Đorđević Piloš više nije među nama, on je bio brat moje bivše žene Zlate. Duša moja, moj Piloš… neka budi uz anđele.” Osim toga, posljednji pozdrav i sućut obitelji uputila je i harmonikašica Biljana Pavković.

Preporučujemo