O Ivanu Bosiljčiću i Jeleni Tomašvić apsolutno ne trebaa da se troši riječi, Njih dvoje su jedan od najpoznatiji bračnih parova na cijeloj, ne samo srpskoj, nego i Balkanskoj estradi. Međutim, ono što im jedino fali jeste potomak, i neki nasljednik, a kako su nedavno izjavili za srpske medije, ima još vremena, tako da nigdje niti ne žure još uvijek. 

Ivan Bosiljčić oduvijek je otvoreno njegovao svetost obitelji. I dok mu uža obitelj, koju čine kći Nina i supruga Jelena, ima najveći značaj u njegovom životu, posebno mjesto u njegovom srcu, uz brata i šogoricu, zauzimaju i roditelji.

Dragan, Ivanov brat, sa suprugom živi u rodnom Užicu i radije se drži povučeno. No, značajan trenutak dogodio se kada su se brat i šogorica Ivana Bosiljčića rijetko javno pojavili na svečanoj premijeri filma “Jorgovani” tijekom 52. FEST-a. Jelena je podijelila fotografije s druženja na kojima je pokazala svoj skladan odnos sa suprugovom obitelji. Ova gesta ne samo da je pokazala njezinu blisku povezanost sa šogorom i šogoricom, već je i razbila stereotip da parovi često imaju zategnute odnose. Jelena i Mirjana imaju prekrasnu vezu.

Brak između Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, sklopljen prije 13 godina u Gornjem Milanovcu, jasan je dokaz ogromne popularnosti ovo dvoje umjetnika. Iako su samo jednom rekli “da”, svoju godišnjicu obilježavaju dva puta u istom mjesecu. U Grčkoj se obično slavi 15. kolovoza, što se poklapa s blagdanom Male Gospe prema njihovom kalendaru. Po povratku kući ponovno slave 28. kolovoza, što se poklapa s blagdanom Male Gospe. Ivan je jednom ispričao da su njihova svadbena veselja bila inspirirana ovim jedinstvenim aranžmanom. Vjenčanje Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević nedvojbeno je priča koja bi lako mogla inspirirati romantični film. Zanimljivo, obred je vodio njihov obiteljski prijatelj, episkop Hrizostom, koji se u to vrijeme, nažalost, borio s teškom bolešću. Zbog svojeg stanja tražio je da se vjenčanje održi u Gornjem Milanovcu, jer nije mogao putovati. Njegov jedini uvjet bio je da ceremoniji prisustvuje mala, intimna grupa pojedinaca. Ivan se rado prisjećao ovog posebnog zahtjeva.

Svatovi su o okolnostima bili obaviješteni od strane mladenaca, što je rezultiralo samo prisustvom kumova i roditelja u njihovoj pratnji. Ostatak društva strpljivo je čekao dolazak u Beograd. Uz stazu koja je vodila do crkve pružao se nesvakidašnji prizor. Nepoznata lica ispunila su okolne ulice i luku, svi su se okupili da proslave naše spajanje. Odjeknule su trube, vijorile su se zastave, a prisutni su se upustili u veselo veselje, željno očekujući naš dolazak. Ni biskup ni mi nismo mogli očekivati ​​ovako veliki spektakl, priznao je glumac poznat po utjelovljenju nebrojenih romantičnih likova.

I tu iznenađenja nisu prestala. Uz smijeh je Ivan ispričao kako je crkva postala mjesto okupljanja cijelog grada. Vjenčanje, prvotno namijenjeno njihovim najbližim prijateljima i obitelji, neočekivano se pretvorilo u aferu zajednice. Zanimljivo, ni mlada ni mladoženja nemaju nikakve veze s Gornjim Milanovcima. Jelena je iz Kragujevca, a Ivan iz Užica. Pukim slučajem tamo se održalo njihovo vjenčanje, a opet su bili zagrljeni s ljubavlju i poštovanjem kao da su u svom rodnom gradu. Vaša mišljenja o ovom paru?

Preporučujemo