Kao što i sami možete da zaključite po naslovu našeg današnjega članka, govorićemo o super popularnom srpskom glumcu Branislavu Lečiću. On je još od ranih dana svoje karijere bio jako cijenjen kod žena, a imao ih je jako puno. Ima par propalih brakova iza sebe, a mi danas govorimo baš o tim ženama. 

Zbog prethodnog neugodnog susreta i optužbi mojih kolega na njegov račun, odlučio sam da odbijem bilo kakvo učešće u projektu koji uključuje Branislava Lečića. Čvrsto sam uvjerenje da ne želim dijeliti ekran s njim, ni sada ni u budućnosti, zbog iskustava koja sam preživjela.

Tokom skupa prisutnima se obratio i Branislav Lečić koji je otkrio da je pokrenuo sudski postupak protiv glumice Anđele Jovanović zbog, kako je rekao, „ometanja prava na rad“.

Vrijedi napomenuti da je Danijela Steinfeld, pored svojih drugih filmskih projekata, režirala film pod nazivom “Izliječi me”, koji se bavi temom silovanja i razotkriva počinitelja kao istaknutu ličnost u filmskoj industriji. Dugo su se spekulisale o identitetu ove osobe sve dok glumica nije optužila Branislava Lečića da je počinio gnusni čin. Branislavov deda po ocu, Ivan, poreklom je iz Kosjerića, a kasnije se nastanio u Valjevu, gde se afirmisao kao vešt kovač. Dok mu je otac Aleksandar rođen u Valjevu, majka Živana je poreklom sa planine Cer. Branislav je u svojim formativnim godinama dosta vremena provodio na Ceru, čuvajući stoku i uživajući u društvu svojih prijatelja.

Zbog nedostatka brata i sestre, izdržao je značajne poteškoće i povjerio se prijateljima koji su se na kraju pokazali nepoštenim. Uz obilje energije, istraživao je razne sportove kao što su fudbal, košarka, rukomet, džudo i karate. Pod rukovodstvom karate stručnjaka Toma Kojića osnovao je klub Napredak i za tri godine brzo stekao čin majstora, što je dokumentovano na sajtu biografija.org. U početku planirajući da diplomira mašinskog inženjera u Beogradu, planovi su mu se promenili kada je saznao da se najatraktivnije mlade žene upisuju na Fakultet dramskih umetnosti. Na prijemnom ispitu oduševio je ocjenjivače recitovanjem iskrene ljubavne pjesme, čime je osigurao prijem u razred profesora Minje Dedića.

Među Branislavovim učenicima bili su Danica Maksimović, Sonja Knežević, Enver Petrovci i još nekoliko drugih. Dok je na prvoj godini bio posvećen studijama, odlučio je da na početku druge godine preskoči predavanja kako bi ubrzao diplomiranje. Profesor Dedić to nije smatrao ozbiljnim poduhvatom, ali se Branislav brzo predomislio. Na kraju, 1978. godine uspješno je završio diplomu.

Tokom skijanja na Kopaoniku, Lečić je naišao na Ivanu Vujadinović, koja je bila 18 godina mlađa od njega. Njihova veza je bila trenutna, a on je bio duboko zaljubljen u nju. Prepoznajući veliku razliku u godinama između njih, tražio je blagoslov patrijarha Pavla da nastavi sa vjerskim obredom, koji se na kraju dogodio 1994. godine.

Rođenje njihovog prvog deteta, Ivana, dogodilo se 1998. godine, a dve godine kasnije je stigla i ćerka Ana. Međutim, njihovoj bračnoj zajednici došao je kraj 2007. godine, a kružili su izvještaji da je Ivana bila u nevjeri sa mladom stjuardesom. Slavlje je održano u restoranu “Kolonijal san” na Senjaku, a Ivana je tada bila u trećem mesecu trudnoće. Par je odlučio da ne otkrije pol svog budućeg djeteta do rođenja. 1. aprila 2012. na svijet su dočekali sina Lea. Lečić je ostao uz suprugu tokom porođaja i nakon toga slavio tri dana zaredom. Izražavajući želju za četvrtim djetetom, on je to spomenuo tokom intervjua. U julu 2015. godine pojavila se fotografija na kojoj Branislav sjedi sa starletom Atinom Ferari u krilu. Presudom suda, Branislav je bio obavezan da plati alimentaciju u iznosu od 350 eura.

U medijima su se spekulisale o razlozima razvoda, a da je uzrok Lekina veza sa glumicom Marijom Vicković. Međutim, sama Marija Vicković je demantovala ove tvrdnje. Osim toga, pojavili su se izvještaji o Nininoj romantičnoj vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem, što se na kraju i potvrdilo.

Nakon raskida braka, Lečić je sa 30 godina mlađom Jelenom stupio u radosno partnerstvo na četiri godine. Iako je otvoreno priznao da je bio podvrgnut transplantaciji kose, nije napravio nikakve promjene na svojim crtama lica.

Branislav se striktno pridržava svojih pravila, koja uključuju suzdržavanje od jela najmanje četiri sata prije nastupa i uzdržavanje od alkohola nakon toga.

Preporučujemo