Vjerujemo da ste apsolutno svi upoznati sa slučajem Branislava Lečića, kada je prije tri godine optužen za silovanje jedne od svojih učenica, još prije 13 godina. Ona se javila iz Amerike, te se slučaj protegao na pune dvije godine. Nakon svega, kada se podvuče crta, ispostavilo se da Lečić nije kriv, te da mu je nanesena velika sramota i šteta koja se nikada ne može naplatiti. 

Tijekom gostovanja u emisiji Puls Srbije, glumac Branislav Lečić raspravljao je o raznim temama, pa tako i o svojim prehrambenim navikama.

Revnosni kuhar, često sudjeluje u prijateljskim kuharskim natjecanjima sa svojim sinom, za kojeg tvrdi da je jednako vješt u kulinarstvu, posebice u spravljanju ukusnih jela. Unatoč strasti prema kuhanju, glumac drži strogu disciplinu kada je u pitanju vlastita prehrana. Tijekom intervjua na televiziji Kurir ispričao je jednu značajnu uspomenu koja je učvrstila njegovu predanost izbjegavanju slatkih i kaloričnih obroka.

Prije predstave, moji kolege glumci i ja okupljali bismo se u lokalnom pubu na ugodnoj gozbi svježe pečenih delicija. Bilo je to doista ugodno iskustvo. No, kad sam zakoračio na pozornicu, obuzela me ogromna želja da nestanem. Činilo se da mi se hrana zaglavila u grlu, zbog čega sam gotovo ostao bez riječi. Od tog trenutka nadalje, svečano sam se zavjetovao da nikad prije predstave neću uživati ​​u obilnom obroku! Danas, ako imam nastup, s prehrambenim pothvatima završim do 14 sati i odlučim se za skromniji i lakše probavljiv obrok.

Dok je boravio u Hilandaru, od jednog monaha dobio je dragocene smernice kojih se jedno vreme revnosno pridržavao. Ovaj redovnik s njim je podijelio recept kojim se i tamošnji redovnici bore protiv raka. Prema riječima redovnika, strogi post je najučinkovitiji lijek za tijelo. Dopuštajući tijelu dovoljno vremena da se odmori od procesa probave, ono se tada može usredotočiti na uklanjanje toksina i njihovo čišćenje. Uspješno je izdržao razdoblje posta od 15 dana bez konzumiranja vode, što je rezultiralo gubitkom težine od 9 kilograma. Sve je išlo glatko do pred kraj perioda posta kada je doživio laganu vrtoglavicu dok je nastupao na pozornici. Postalo je očito da se ne može prisjetiti potrebnih postupaka potrebnom brzinom. Osim toga, Branislav Lečić (68) iznio je svoje mišljenje o voditeljici Suzani Mančić, koja je nedavno otkrila da je glumac svojedobno odbio ljubavnu vezu s njom. Dotaknuo se i svojih bivših supruga Ivane i Nine.

Možda sam pogriješio što nisam bio sa Suzanom Mančić… Da, priznajem da sam pogriješio. Trebali smo biti zajedno, ali okolnosti to nisu dopuštale. Ostajemo prijatelji; ona je nevjerojatna žena, a čak poznajem i njezine kćeri. Međutim, može li se išta usporediti s užitkom druženja? Nekada sam bio mlada i živahna osoba, ali (smijeh)… – rekao je Branislav Lečić prije nego što je temu prebacio na bivše supružnike. – Danas sam s Ninom Radulović u odličnim odnosima. Ispunjavam svoje obveze u pogledu uzdržavanja djeteta. Naravno, ja ih ispunjavam. Samo rijetki su svjesni koliko brzo rješava probleme… Uvijek sam težila sporazumnom okončanju svojih brakova. Uistinu je nesretno kada se djeca uhvate u središtu. Uostalom, proveo si značajnu količinu vremena s tom osobom… Preuzimam punu odgovornost za oba razvoda. Nisam dao sve od sebe u tim brakovima, a da sam to učinio, možda bi izdržali. Sa svojom prvom ženom održavam pozitivan odnos. Moje bivše žene su inteligentne, neovisne i samouvjerene osobe – ispričao je gostujući u emisiji “Hype” televizije.

Kako sam navikao na stalnu pozornost javnosti, navikao sam se na kaotičnost cirkusa koji okružuje moj život. Nakon svakog razvoda javnost se baci u nered. Čak i oni koji nisu u javnosti neizbježno su zahvaćeni ludilom. Kamere su fiksirane i na mog odabranog partnera, ističući pažljivost koja dolazi sa mnom u vezi. Ljubav je tema o kojoj se ne raspravlja, jer sam volio svaku ženu koja je bila uz mene. Tijekom našeg zajedničkog druženja u svaku sam vezu unio srce i dušu, pa mi nije bilo moguće odrediti koja je ljubav bila veća od drugih – zaključio je glumac.

Preporučujemo