Poznati folk pjevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić već nekoliko godina uživaju u predivnoj luksuznoj vili smještenoj na pitoresknom Lekinom brdu u Beogradu. Vila se procjenjuje na impresivnih 500.000 eura i okružena je visokim betonskim zidom, pružajući im privatnost i sigurnost. Kuća je koncipirana na način da svaki član obitelji ima svoj vlastiti kat, pružajući im prostranost i komfor. No, nedavni događaj ispred njihove vile izazvao je buru kontroverzi i negodovanja u javnosti. Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja prikazuje šokantan prizor ispred njihove vile, iako se tvrdi da posjeduju vlastitu garažu unutar kuće. Prema izvješćima, koristili su javno parkiralište ispred svoje vile i postavili rampe s automatskim zaključavanjem, što je izazvalo nezadovoljstvo mnogih ljudi. Porodica poznatog folk pjevača postala je predmet kritika.

Nakon što su već postavili šipke ispred svoje kuće, sada su otvoreno zauzeli javna parkirna mjesta i postavili rampe s automatskim zaključavanjem kako ne bi morali izlaziti iz automobila. Ovakvo postupanje je naišlo na osudu javnosti, a mnogi su izrazili svoje negodovanje zbog očite bahatosti i bezobrazluka u postupanju ovog poznatog para.

Unatoč ovom kontroverznom događaju, Mile Kitić i Marta Savić ostaju jedan od najomiljenijih i najpoznatijih parova na Balkanu. Njihova veza, koja traje već dugi niz godina, prošla je kroz mnoge izazove i iskušenja, no njihova ljubav i zajednički trud pomogli su im da prebrode sve prepreke. Oni su postali ikona ljubavi na Balkanu i često služe kao uzor mnogim parovima.

Unatoč svim usponima i padovima u njihovoj vezi, Mile i Marta ostali su zajedno i njihova ljubav je jača nego ikada. Njihova priča o ljubavi i zajedništvu inspirira mnoge ljude na Balkanu i širom svijeta. Oni su pravi simbol istinske ljubavi, uzajamnog poštovanja i zajedništva.

Preporučujemo