2014. godine samouvereno je okončao brak sa Marijanom. Jovan Memedović, kojeg obožava bezbroj žena, taktično se uzdržao da javno potvrdi razvod. Međutim, dugotrajne javne spekulacije o potencijalnoj trećoj strani bile su neopravdane. Razvod Jovana Memedovića tema je o kojoj se i danas raspravlja, jer ljudi nestrpljivo otkrivaju pravi razlog za to. Ipak, bivši supružnici diskretno su prikrili svoju bliskost od znatiželjnih očiju javnosti i na kraju su brak okončali sporazumno, bez ikakvih ogorčenih razmjena.

 

 

Ističući svoj nepokolebljivi prioritet, obe strane su istakle najveći značaj zaštite svoje dece, Maše i Uroša, od bilo kakvog suvišnog ili dodatnog naprezanja u tom burnom periodu. Uprkos tipičnim problemima koji navode pojedince da napuste zajednicu, kao što su prevara, nedostatak naklonosti ili neadekvatna komunikacija, razumevanje i poštovanje, Jovan i Marijana su doživeli potpuno različitu pojavu.

 

Voditelj i autor emisije “Savvim prirodno” samouvjereno se otisnuo daleko od kuće, provodeći veći dio godine uronjen u očaravajuće pejzaže džungle, stepa i planina, snimajući na filmu osobe koje izazivaju strahopoštovanje i nesvakidašnje fenomene. Kada se vratio nakon dugog putovanja, kako je nedvosmisleno rekao, nije imao želju da se ponovo udubi u užurbanu gradsku gužvu, iako je bio potpuno svjestan da njegova žena i djeca željno iščekuju njegov dolazak kući.

 

 

 

Njegova najveća želja uvijek je bila da se prepusti miru svoje planinske kolibe tokom svog slobodnog vremena, preferencija koja ostaje nepromijenjena do danas. Kao rezultat toga, navodno se vjeruje da je ova razlika u njihovim preferencijama doprinijela rastućoj distanci između bračnih partnera, kao što je ranije ispričao Steele. Jovan se nikada nije ustručavao da iskaže svoju naklonost prema usamljeničkom životu u divljini, iako se uzdržavao da medijima iznosi zamršene detalje o svojim privatnim poslovima.

Preporučujemo