Poznata po svojim izuzetnim kolekcijama visoke mode i obezbeđivanju vrhunskih uniformi prestižnim kompanijama i organizacijama u Srbiji, Verica Rakočević je u poslednje vreme nesumnjivo stekla značajno medijsko priznanje. Iako je njeno izuzetno umijeće bilo primarni predmet diskursa, njen lični život jednako je zaokupio pažnju, posebno u vezi s njenim romantičnim vezama, koje su dosljedno ostavljale njene sljedbenike zapanjenim.

 

Verica Rakočević, renomirana modna kreatorka, već dugi niz godina u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, iako je on 35 godina mlađi od nje. Verica Rakočević, iako je u osamdesetim godinama, odiše vječnom aurom, netaknutom protokom vremena. Poznata po svom veselom držanju, ponosno je pokazala svoju prirodnu ljepotu na svom Instagram profilu, bez napora obučevši ležerni ansambl bez trunke šminke. Nakon objave, Verica je dobila niz pozitivnih komentara, uglavnom vezanih za fizički izgled, kao i hrabrost da podijeli svoju nepromijenjenu fotografiju. Poznato je da Ferikine godine nisu bitne jer i dalje zrači samopouzdanjem i ljepotom.

Inače, Verica je otkrila ključ fizičke privlačnosti. “Izgled nikada nije bio moja primarna briga, jer sam bio fleksibilan za dugovječnost. Posjetite nakratko i spomenite da imam 74 godine. Kasnije stojite goli ispred reflektirajuće površine i ne primjećujete bol u zglobovima.” – rekla je i nastavila: “Ne žalim zbog nelagode u zglobu kuka ili kolena.”

 

Nakon što se probudim, idem na trčanje. Radim cijeli dan do večeri. Nedavno sam otkrila miris ruzmarina za koji kažu da poboljšava pamćenje. Zadovoljan sam svojim zivot i jako sam srecan.Svaki dan radim 100 sklekova kao deo svoje rutine.Ne može se poreći da godine prolaze ali radujem se porastu bora.Ne.Mislim da ne sve bore su atraktivne ili simbolične. Zaista se divim ženama koje prihvataju svoju borbu, ali za mene je to samo još jedan korak ka kraju. To je samo to”, rekla je .

Preporučujemo