Situacija u ovom trenutku je nesumnjivo složena, u najmanju ruku. Iskreno, postoji neizvjesnost da li mu je uopće otkrila vijest o svom predstojećem majčinstvu. Čini se, iz moje perspektive, da je već mentalno prihvatila stvarnost da postane jedini roditelj, što je nesumnjivo naporan i zahtjevan poduhvat. Ovaj uvid podijelio je dobro upućen izvor. Kako je ranije rečeno, Aleksandra Nikolić čeka dete, a ovu radosnu vest primila je nakon rastave od Filipa Cara.  Alex se već neko vrijeme bori s teškom odlukom kako pristupiti ovoj neočekivanoj situaciji i kako se njome snaći.

 

 

Tražeći utehu i podršku, povukla se u svoj rodni grad Beograd, gde je tek nakon znatnog vremena otkrila da nosi Carevo dete. Aleksandra se nalazi u trećem tromjesečju trudnoće, osiguravajući da je skori dolazak njene bebe neizbježan. Čak i ako je pomišljala da prekine trudnoću, to joj je sada van domašaja.

 

 

Uprkos neočekivanim okolnostima, Aleksandra je ispunjena radošću i iščekivanjem dok se sprema da prihvati majčinstvo – životni san za kojim je oduvek čeznula. Međutim, nikada nije mogla da shvati da će okolnosti oko njene trudnoće biti takve kakve jesu.

 

 

Zateče kako nosi dijete čovjeka koji joj je nanio ogromnu bol, što ju je navelo da prekine sve veze s njim i uđe u stanje nevezanosti. Ovaj uvid je došao iz pouzdanog izvora bliskog Aleksandri. Ovo je zaista složena i delikatna nevolja s kojom se borim. Iskreno, ne mogu sa sigurnošću da utvrdim da li ga je ona uopšte obavestila o skorom dolasku njihovog deteta. Čini mi se da je već psihički obrađivala i prihvatila realnost da će ona sama biti odgovorna za odgoj njihovog djeteta, što nesumnjivo predstavlja brojne prepreke i iskušenja.

Preporučujemo