Novak Đoković se smatra najvećim teniserom na svetu, sa izuzetnim uspehom kako na terenu, tako iu svojim finansijskim nastojanjima. On posjeduje nekretnine na raznim lokacijama širom svijeta, a čak ima i pristup privatnom avionu.Privatni avion Novaka Đokovića, veličanstveno oličenje raskoši i veličine, prebivalište je nalik na snove u kojem čovek može samo čeznuti da boravi dok se lebdi nebom.

 

Dok neki izvori tvrde da on iznajmljuje avion po potrebi, nedavne fotografije na društvenim mrežama otkrivaju vrstu letjelice koju koristi za svoja putovanja. Na jednoj posebnoj fotografiji sa njim su brat, sestra, poznati fudbaler i supruga. Na slici su prikazana luksuzna i prostrana kožna sedišta, postavljena na spokojnoj pozadini.

 

Ne samo da je ovo područje savršeno za putovanja, već pruža i udoban životni prostor. Štaviše, Novak je napravio značajna ulaganja u nekretnine, uključujući prodaju raskošne vile u Marbelji, koju je prvobitno iznajmio tokom pandemije. Lokalni izvještaji pokazuju da je on nekretninu kupio za impresivnih 10 miliona eura. Vila nudi niz impresivnih sadržaja, kao što su teniski tereni, bazen, prostrani vrt i još mnogo toga. Uz to, Novak i njegova porodica stekli su prestižnu rezidenciju u Monte Karlu i luksuzan stan u ekskluzivnom beogradskom naselju West 65.

 

Stan se može pohvaliti prostranom terasom sa osvježavajućim bazenom, a njegova procijenjena vrijednost iznosi značajnih 545.000 eura. Pored ovog luksuznog prebivališta, Đokovići su ponosni vlasnici veličanstvenog apartmana u Majami Biču koji pruža prekrasan panoramski pogled na grad, park, zaliv i okean. Zgrada u kojoj se nalazi ovaj izuzetan stan pruža niz raskošnih sadržaja. Štaviše, Đokovići poseduju ne samo jedan, već dva raskošna penthausa u užurbanom gradu Njujorku, procenjena na neverovatnih 10 miliona evra.

Preporučujemo