Lokalni mediji sa sigurnošću su otkrili identitete brojnih pojedinaca koji će učestvovati u dugo očekivanoj sezoni rijalitija “Zadruga 7 Elite” koji će se emitovati u bliskoj budućnosti. Uz cijenjene učesnike poput Milene Kačavende, Marka Đedovića i Mensura Ajdarpašića, sastav “Elite” dodatno će biti ojačan uključivanjem Aleksandra Požgaja, bivšeg političara i renomirane ličnosti u rijalitiju. Glasine o svom angažmanu u emisiji nedvosmisleno je potvrdio i sam Požgaj fotografijom na svom Facebook profilu, samouvjereno izjavivši da će zaista biti dio nadolazećeg projekta.

Uz svoja nedavna dostignuća, Požgaj je na svom Instagram nalogu ponosno objavio da je stupio u brak sa svojom drugom suprugom Ivanom. Vrijedi spomenuti da je Požgaj ogromnu slavu stekao svojim zadivljujućim nastupom u veoma popularnoj rijaliti seriji “Parovi”, koja je plijenila pažnju bezbrojnih gledalaca. Tokom prethodnog gostovanja u pomenutom rijalitiju, značajnu pažnju je privukao zbog veze sa Milijanom Bogdanović, učesnicom poznatom po kontroverznom ponašanju. Milijana se kasnije uključila u program sa svojim 53-godišnjim partnerom Milošem Božićem.

 

Međutim, nakon završetka rijalitija, Požgaj se povukao iz očiju javnosti. Na kraju se pomirio sa Ivanom i njih dvoje su se vjenčali na crkvenom obredu. Požgaj je na svom Instagram profilu samouvjereno podijelio sve uzbudljive detalje svog crkvenog vjenčanja i veselog slavlja koje je uslijedilo. Njegova supruga Ivana izgledala je zapanjujuće u svojoj nekonvencionalnoj vjenčanici, upotpunjenoj dubokim dekolteom i intrigantnim detaljima

 

. Par je zračio čistom srećom, a njihovi blistavi osmesi odisali su nepokolebljivom autentičnošću. Aleksandar Požgaj je stekao priznanje javnosti kroz zapaženo učešće u rijalitiju “Parovi”. Njegovo nedavno pojavljivanje u programu izazvalo je značajnu pažnju zbog kontroverzne veze sa takmičarkom Milijanom Bogdanović, koja se u emisiju pridružila sa 53 godine. Milijana je izabrana i za starijeg partnera Milojka Božića.

Preporučujemo