Ermina i Dalila šokantnim otkrićem tokom rijalitija potpuno su zaprepastile publiku. U iznenađujućem preokretu, Ermina se hrabro proglasila Dalilinom kumom, nazivajući je Kačavendom. Ova neočekivana izjava izazvala je šok u setu, ostavljajući sve bez teksta i željne saznanja više o povezanosti ove dvije osobe. Spominjanje vezivanja nekoga za radijator samo je pojačalo intrigu oko njihove veze, ostavljajući gledaoce na rubu svojih sjedala, željnih odgovora i iščekivanja otkrivanja skrivenih tajni koje leže ispod površine. Tokom TikTok live sesije, Dalila Dragojević, prethodna članica zadruge, zajedno sa Erminom Pašović, upustila se u niz akcija koje su imale za cilj da namjerno isprovociraju Anu Ćurčić na prilično ozbiljan način. Ermina je više puta pokušavala da ubijedi Dalilu da učestvuje u rijalitiju, ali je Dalila uporno odbijala.

 

Uprkos Ermininim upornim naporima, Dalila je ostala nepokolebljiva u svom odbijanju. preporučujemo  Dalila neće u “Zadrugu” – jasna je .

 

Ovdje sam da vam ponudim svoju nepokolebljivu podršku. Voljna sam da vam obezbedim sve što vam je potrebno, a spremna sam čak i da preuzmem ulogu kume, baš kao i Kačavenda – uradila je Pašovićeva kada ju je nagovorila. – Ne, umorna sam od “zadruge” – priznala je Dragojevicćka. Ermina je pohvalila, navodeći da je vidi kao vještu učesnicu rijalitija, ističući da će se potruditi da je brani tako što će izmisliti scenario u kojem je vezana za radijator.

 

 

Dalila je odgovorila, rekavši da bi je Bog trebao spasiti jer je situacija s kojom se suočava nevjerovatno brutalna. Međutim, ona priznaje da je osoba s kojom razgovara još brutalnija od nje. Nadalje, napominje da je ova oštrina bila predviđena, jer je već poznat konkretan datum njenog početka. U svjetlu ovoga, Dalila savjetuje pojedincu da se na brzinu pripremi za ovaj predstojeći događaj tako što će spakovati kofere i krenuti prema Šimanovcima.

Preporučujemo