Mnogo se nagađalo i brinulo o dobrobiti trudnice Aleks Nikolić zbog nedavne objave na njezinom profilu na društvenim mrežama koja je mnoge uznemirila. Objava, koja je sadržavala prilično jeziv citat, izazvala je val znatiželje i zabrinutosti među njezinim pratiteljima, koji sa zebnjom očekuju dodatne informacije ili pojašnjenja o njezinom trenutnom stanju.

Aleksandra Nikolić, koja je trenutno u drugom stanju, nedavno je na svom profilu na društvenim mrežama podijelila jeziv citat koji je mnoge iznervirao. Profil Aleksandre Nikolić iznenada je preplavila jeziva poruka koja je sve ostavila u nedoumici i nedoumici o misterioznim događajima koji se oko nje odvijaju. Aleksandra Nikolić našla se u stanju očaja nakon nedavnog prekida s Filipom Carom, s kojim čeka i dijete.

 

 

 

U pokušaju da spasi situaciju i zadrži osjećaj harmonije, jučer je donijela odluku deblokirati ga na raznim platformama društvenih mreža i obratiti mu se putem iskrene poruke. Ovaj proaktivni korak poduzet je s namjerom da se spriječe sve daljnje komplikacije i da se osigura njihov prijateljski suživot. Na njezino iznenađenje, ostala je zatečena Filipovim neočekivanim ponašanjem, jer je pokazao potpunu ravnodušnost prema njoj i izričito joj je dao do znanja da je samo on posvećen tome da bude uz njihovo dijete.

 

 

 

Unatoč javnoj svađi i optužbama na njegov račun, odlučno je ustvrdio da među njima nema mjesta pomirenju. Nakon otkrića prepiske, na Aleksandrinom profilu pojavila se alarmantna poruka, ostavivši njezinu ogromnu bazu obožavatelja potpuno zapanjenom i potresenom do srži. Na Aleksandrinom profilu pozornost mi je privukao citat koji kaže da bi, ako bi je noćas otkrili beživotnu, bilo teško identificirati počinitelja zbog mnoštva protivnika koje posjeduje.

Preporučujemo