Luna Đogani, sa preostale četiri sedmice do dolaska svog mališana, odiše izuzetnim osjećajem blagostanja. Za razliku od njenog prethodnog iskustva sa Mijom, ona sada zrači osnažujuću energiju i vitalnost bez premca. Na izuzetno rafiniran i uvjerljiv način, izrazila je: “Zanimljivo, osjećam povećan osjećaj vitalnosti, povećanu pokretljivost. Zanimljivo je da sam se tokom prve trudnoće povukla od očiju javnosti, prezirući njen upad. Međutim, moja perspektiva je evoluirala , a sada sam oduševljen time.

 

Ko bi, pri zdravoj pameti, napustio priliku da uljepša ovu predstavu s takvom milošću prije nego što rodi svoje dragocjeno dijete?” Njene riječi su graciozno tekle dok je stajala pred slavnim kamerama Kurira. “Imam pozitivnu tremu, ali znam šta da očekujem tokom porođaja”, dodala je Đoganieva, koja je otkrila da još nisu sve pripremili za dolazak bebe u kuću i da je ostalo još nekih sitnica. Lunino lice se neočekivano promenilo kada je primila uznemirujuću vest da se njen izgled proširio od njenog prvobitnog iskustva sa majčinstvom. “Nisam veća, bila sam veća u prvoj trudnoći. Sa Mijom sam bila kao “krava”, pa se šalim sa svojim Markom. Ne, nisam veća.

Dijete je iste veličine kao Mia. I imam veliki stomak, a sa Miom sam se udebljala više. I tokom ove trudnoće osjećala sam se bolje. I shvatio sam šta je to. Pošto je Mia moja dijeta, jer kad nije, jedem kao lopov, dosadno mi je, nemam puno obaveza.

 

 

Otvaram frižider i gledam samo šta ću da jedem – iskrena je bila Luna, a onda rekla kada je trebalo da se porodi. „Moj prirodni termin porođaja je 12. u mjesecu Gađijevog rođendana, ali nažalost moram da se porodim sedam dana ranije jer imam drugi carski rez“, rekla je Đaganijeva.

Preporučujemo