Nenad Aleksić Ša je svesno odlučio da se pridruži Eliti sa nepokolebljivom rešenošću da spase svoj brak sa Vanjom Ignjatović i čvrsto joj pokaže svoju privrženost. Samo mesec dana nakon njihovog crkvenog venčanja, brak Nenada Aleksića Ša sa proslavljenom tiktok devojkom bačen je u neizvesnost jer je Vanja donela smelu odluku da napusti repera i ponovo se spoji sa sinom iz prethodnog braka u Kraljevu. Posesivnost i ljubomora slavnog repera na kraju su doveli do prekida njihove veze.

 

 

 

Evidentno je da ju je psihički zlostavljao, pokazujući svoju duboku nesigurnost konstantnom kontrolom i gušenjem svojih partnera. Njegova ljubomora i strah od njenog napuštanja doveli su do izliva bijesa i uvredljivih riječi, za koje će se kasnije izviniti. Tretman koji je izdržala je nešto što nijedna normalna osoba ne bi trebala tolerisati. Vanja, devojka dobrog srca koja se već suočila sa teškim situacijama sa ocem svog deteta, verovala je da je njena ljubav sa Nenadom večna. Nažalost, sreća ponovo nije bila na njenoj strani. Iako Nenad priznaje svoje greške, tek treba da preduzme stvarnu akciju da se promeni.

 

 

Uprkos tome, Vanja ga i dalje voli, ali njihova zajednička budućnost ostaje neizvesna sve dok on ne napusti rijaliti. Trenutno su u zakonskom braku. – „Mislim da to treba da ostane između nas dvoje. Kao i svaki brak, imali smo nesuglasice, ali za sada je najbolje dati jedno drugom vremena da razmislimo o svemu.”

 

Mislim da je najbolje da ovo ostane između nas dvoje. Neću o tome stalno govoriti. Dosta je pisano o tome, ali ja ništa ne razumem. .Samo mi znamo šta je bilo, ali o tome ne govorimo javno, to je naša privatnost“, objašnjavaju u TikTokeru.

Preporučujemo