Jelena i Zoran Živanović iz grupe “Zana” već nekoliko godina uživaju u čvrstom i skladnom braku, iako je njihova veza imala težak početak koji je pokvario skandal. Naime, pre Jelene, Žika je ranije bio u braku sa Verom, a ponosni su roditelji ćerki Tamare i Marije. Vera je za lokalne medije hrabro podelila da je Žika inicirao vezu sa Jelenom dok su još bili u zakonskom braku. ‘Da sam rođena u Engleskoj, imala bih helikoptere i ostrva’ Elena i Zika Zana o finansijama tokom Covid-19, bijegu sa sela i zavisti prema kolegama Vera je samouvjereno izjavila da me je dvije godine zaista lagao o odlasku u Poljsku i da je zapravo bio sa Strahinjić Banom u njenom stanu.

 

 

Posmatrajući sa ovog stanovišta, čvrsto vjerujem da smo pobijedili buru i da naše plovilo sada mirno plovi. Jelena i Žika samouvereno su planirali i izveli svoje tajno venčanje 2008. godine. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su njihovi najbliži članovi porodice i prijatelji, iako Žikine ćerke iz prethodnog braka nisu bile prisutne. – Naš brak nije standardan.

 

Umjesto toga, vjerujem da se srodne duše stvaraju napornim radom i kompromisom. Kompatibilnost između dvoje ljudi uključuje pronalaženje ravnoteže između njihovih razlika kako bi se potaknuo mir, ljubav i ljepota. Argumenti nisu kontraproduktivni, već su način za rješavanje i rješavanje svih problema koji se mogu pojaviti.

 

 

Rekla sam svom mužu da nikada nećemo ići u krevet ako ne riješimo naše nesuglasice jer odbijam da se probudim osjećajući se nespokojno. Apsurdno je misliti da bismo mogli šutjeti tri dana. Mi smo partneri na ovom životnom putu i niko od nas ne želi da bude žrtva. Kompromis je izraz ljubavi i spremnosti da ugodimo jedni drugima. Jelena Živanović je to ilustrovala pokazujući koliko je kompromisa spremna da napravi zarad svoje veze. Ovi kompromisi su mali i beznačajni.

 

 

Preporučujemo