Mnogo je bolesnih slučajeva koji se dešavaju u našoj regiji, a jedan jedini razlog zbog čega se rade takve gnusne stvari, je u stvari novac. Novac apsolutno vrti sve, i da se ne lažemo, neke osobe bi uradile najstrašnije stvari, samo da bi imali papirne novčanice sa što većom cifrom na njoj. 

Šokantna priča srpskog državljanina koji živi u Parizu dospjela je na naslovnice nakon što je otkriveno da je svoju preminulu voljenu držao u svom stanu nevjerojatnih 7 godina, uznemirujući je ponašao tako što ju je “spakirao” u kovčeg nalik na fetus i skrivao nju s ceradom.

Kako prenose francuski mediji, njegov je postupak bio motiviran mirovinom koju prima na svoje ime. Policija je bila jednako zatečena kada se S.P. dobrovoljno predao i detaljno objasnio svoje postupke. Svojevoljno se odrekao kontrole nad sobom.

Srpski državljanin u utorak ujutro dobrovoljno se predao policiji i detaljno opisao svoju neobičnu situaciju. Prema izvješćima lokalnih medija, otkrio je da je njegova majka preminula od raka 2014. godine bez ikakvog liječenja za ovu agresivnu bolest. Nažalost, umrla je sama u njihovom stanu. Nakon njegovog priznanja, policajci su ušli u rezidenciju koja se nalazi u 20. okrugu Pariza. Bili su zatečeni mučnim prizorom koji ih je čekao. Beživotno tijelo muškarčeve majke pronađeno je u kupaonici, a njezin sin se jako potrudio da je sakrije. Pažljivo je postavio njezino tijelo u položaj fetusa i stavio ga u kovčeg koji je prekrio ceradom. Navodno je muškarac istražiteljima priznao da je ovaj makabrični čin počinio u potrazi za novčanom dobiti. Objasnio je policiji da je nakon majčine smrti prvo sakrio njezino tijelo, umotano u ceradu, u ormar. Kako bi prikrio miris raspadanja, upotrijebio je pjenu. Šokantno, priznao je da nije prijavio majčinu smrt i da je zadržao njezino tijelo zbog mirovine koju je primala.

Susjedi su ostali u šoku.

Kako navodi Parisien, stanovnici koji žive u blizini ove srpske obitelji u Parizu raspitivali su se gdje je majka. Zabrinuti zbog njezine dugotrajne odsutnosti, obratili su se sinu za objašnjenje. Obavijestio ih je da se odlučila vratiti u Srbiju, gdje namjerava provesti preostale godine. Srbin je kasnije uhićen, ali je pušten nakon obdukcije, koja je potvrdila da je njegova majka preminula prirodnom smrću.

Dao je objašnjenja za svoje postupke.

Prema izvoru, razlog zašto je odlučio progovoriti u ovom trenutku je njegova nesigurnost oko toga kako postupiti s kovčegom svoje preminule majke, što je dodatno pojačano obavijesti da napusti stan.

Zbog vjerojatnog gubitka prava na stan, Srbin je donio odluku da prekine životnu situaciju u kojoj je bio više godina.

Prema izvješćima francuskih medija, istraga je otkrila da majka jedne osobe nije završila nasilno. Kao rezultat toga, pojedinac je trenutno slobodan, ali će morati nadoknaditi sredstva koja su uzeta od majčine mirovine tijekom nekoliko godina. Sličan i šokantan incident nedavno se dogodio u Srbiji, gdje je 55-godišnjak, identificiran kao S. P., sakrio tijelo svoje nepokretne 83-godišnje majke S. u njihovoj garaži koja se nalazi u prestižnom naselju Dedinje u Beogradu. . Motiv za ovaj čin bio je da i nakon njezine smrti nastavi primati majčinu deviznu mirovinu koja je iznosila 1700 eura. Perišić je nesretnu majku najprije prikovao za krevet, potom ju je premjestio u kadu, da bi je na kraju pokopao u improviziranu grobnicu u garaži. Ovu uznemirujuću situaciju nadležnima je prijavila njegova bivša supruga, prenosi Kurir. Nakon njezine smrti, sin je umotao umrlu u plahtu, stavio je u krevet i pokrio. Međutim, nakon nekoliko dana, miris koji se širio iz leša potaknuo ga je da majčino tijelo prenese u kadu.

U pokušaju da očuva tijelo, marljivo je nadopunjavao ledenu vodu i mijenjao led na dnevnoj bazi. Nažalost, ova se metoda pokazala neučinkovitom jer je tijelo počelo propadati i ispuštati jači miris – kako je ranije objasnio sugovornik.

Nakon pažljivog razmatranja, odlučio je položiti beživotno tijelo svoje majke na počinak unutar granica garaže. Nježno omotanu zaštitnom plahtom, nježno ju je stavio u pripremljeni grob prije nego što ju je prekrio slojem zemlje, osiguravajući njezino posljednje počivalište.

Preporučujemo