Draga i Toni su preko 30 godina u braku, žive od Beča od sredine 80 godina prošloga vijeka žive i rade u Beču. U braku su dobili kćerku i sina, a mnogi i ne znaju da su oni danas odrasli tinejdžeri, i da su izrasli u prelijepe osobe. 

Marko Bijelić, sin poznate pjevačice Dragane Mirković, transformirao se u nevjerojatno atraktivnu osobu i čini se da je donio odluku da se makne iz bespravnih ruku medija. U znak nevjerojatne podrške pobrinuo se da ne propusti majčine očaravajuće nastupe u Štark Areni, ponosno stojeći uz oca ispred objektiva fotoaparata. Ipak, svoju novu partnericu, koja voli biti podalje od očiju javnosti, pokušao je diskretno dovesti u dvoranu, ali mu je trud bio uzaludan.

Dok je Marko parkirao automobil, par je uhvatio fotografiju paparazza koji ih promatra, iako govor tijela obje osobe sugerira njihovu nelagodu zbog ovakvih okolnosti.

Izlazeći iz raskošnog vozila, vitka i statuesta Afroamerikanka odmah se našla u okruženju novinara. Sa svojim zapanjujuće dobrim izgledom, bogatstvom i upisom na cijenjeni SAE institut u Beču, nije bilo iznenađenje da je brzo zaslužila cijenjeno priznanje da je idealan kandidat za zeta iz snova svake majke.

Otkako se Marko pridružio društvenim mrežama, njegova slava vrtoglavo raste, a žene plijeni njegovim izgledom. Vrijedi istaknuti da je Marko Bijelić 22-godišnjak kojemu je obrazovanje na prvom mjestu. Vješto se kloni kontroverzi i glasina, iako otvoreno priznaje da uživa u raskošnom načinu života.

O njegovoj nepokolebljivoj predanosti sportu govori njegova konstantna prisutnost u teretani, što rezultira savršeno isklesanim mišićima koji plijene pažnju brojnih obožavateljica, posebice ženske populacije. Svakodnevno ga obasipaju komplimenti, ponajprije zbog upečatljivog izgleda, naglašenog blistavim osmijehom.

S druge strane, postoje tvrdnje da je takav izgled lako postići ako je majka Dragana Mirković, dok drugi komentiraju da je to jednostavan podvig, za koji je potrebna samo plaža i austrijski dvorac. Marko također pokazuje svoj glazbeni talent te se često pridruži svojoj majci na njezinim nastupima. Dragana se svojevremeno osvrnula na šuškanja o naklonosti pojedinih pjevača njenom sinu.

Ne uključujem se u takve događaje i ne pratim ih. Moj sin se dobro predstavlja, što je sasvim u redu, ali iznad svega je mlada osoba izuzetnog karaktera. Djevojkama je bitno da ga cijene. Što se tiče njegovih kolegica, ne poznajem ih. Svakoga tko uđe u njegov život prihvaćam svim srcem, sve dok je osoba od integriteta i dobrote.

Sreća njezina sina joj je od iznimne važnosti, a želi jasno dati do znanja da nema nikakvih posebnih zahtjeva za snahu. No, prerano je razgovarati o tome jer je njezin sin tek u veljači napunio 22 godine pa je prerano razmišljati o potencijalnim snahama. Budite uvjereni, ako bude bilo kakvih ažuriranja, ona će ih podijeliti. Pa čak i ako ona ne pruži nikakve informacije, na kraju ćete saznati.

Bijelić, mladi pojedinac, otvoreno priznaje svoju sklonost ekstravagantnim automobilima, druženjima, uživanju u luksuznom odmoru te nepokolebljivu strast prema utrkama Formule 1.

Nedavni iskaz ponosa bio je automobil “Rolls-Royce Ghost”, čija cijena može doseći 400.000 eura. Ovo konkretno vozilo opremljeno je impresivnim automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa i ima kameru za skeniranje ceste koja pomaže u predviđanju potencijalnih nepravilnosti na cesti.

Preporučujemo