Seka i Veljko u posljednjih mjesec dana su na udaru medija, jer se načulo da je njen suprug napravio dijete njihovoj dadilji. Seka se oglasila na Instagramu, te je rekla da su to samo novinski napisi, dok se Veljko nije oglašavao po ovom pitanju. 

Više od desetljeća Seka Aleksić i Veljko Piljikić primjer su postojanog i privrženog braka.

Tijekom svog putovanja nailazili su na brojne prepreke, a pjevačica je nerijetko iskazivala zahvalnost višoj sili što joj je u život dovela supruga. Naime, Veljko je ranijih godina bio upečatljiv, a Seka je svojevremeno sa svojim pratiocima podijelila njegovu sliku bez brade dok je bio u avionu. Naknadno je Piljikić odlučio skratiti kosu i potpuno ukloniti bradu, zbog čega ga mnogi nisu prepoznali. Kao rezultat toga, žene su komentirale njegov novi izgled, opisujući ga kao svečanu osobu.

Seka Aleksić, renomirana pjevačica, već je dugi niz godina u sretnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a svojedobno je podijelila i uvide u dinamiku njihovog odnosa.

Svaki dan sa zadovoljstvom organiziram male geste za svog supruga kojima zadobivam njegovo divljenje i naklonost, osiguravajući da se osjeća kao cijenjeni kralj u vlastitom kraljevstvu, dok ja s veseljem preuzimam ulogu njegove kraljice.

Izrazila je želju da mu pruži sve što mu treba i da mu sve bude lako dostupno.

Kad imam priliku biti sama s djecom, uživam u tome da im osiguram sreću. U tim trenucima moj partner pretpostavlja da će se morati zadovoljiti ostacima hrane ili proteinskim napicima jer smatra da ja nemam vremena pripremiti mu obrok. Zanimljivo, stalno me oslovljava sa “Svetlana” ili “ljubavi”, nikad ne koristeći moj nadimak “Seka”.

Po njegovom dolasku željno ga čeka stol okićen s tri jela, pružajući mi veliko zadovoljstvo dok promatram njegovo uživanje.

Čin kupnje dara nešto je što svatko može učiniti, ali upravo u tim trenucima čovjek istinski pokazuje ljubav i nesebičnost. Seka je u intervjuu za “Svet” istakla ovaj stav. Podsjećamo, pjevačica Seka Aleksić obratila se svojim pratiocima na društvenoj platformi X, tražeći pomoć. Objasnila je da je primila e-mail od 42-godišnje majke s tri sina, a njezin suprug trenutno boravi u duševnoj bolnici.

U svojoj potrazi za smjernicama u vezi sa svojim najmlađim djetetom, ne samo da je tražila savjet nego je otkrila i svoje prošle i buduće postupke u podršci svojoj obitelji.

Majka, opterećena malim sinom koji dijeli iste nevolje i traume kao i njegov otac, trpi ismijavanje djetetovih vršnjaka u školi. Sinovi strahovi manifestiraju se u ponašanju poput skrivanja i mokrenja. U međuvremenu, mamin najstariji sin, na prvoj godini Veterinarskog fakulteta, neumorno radi kako bi financijski uzdržavao obitelj, podmirujući troškove stana i kupnju bijele kute. I sama majka radi u pekari, prima nedovoljnu plaću. Shrvana okolnostima u kojima se nalazila, razmišljala je o samoubojstvu. U pokušaju da joj pomognem, obratio sam joj se, ponudivši pomoć. Sada se obraćam vama za smjernice. Kako možemo pomoći ovoj majci i njezinom djetetu u nevolji? Postoje li institucije ili stručnjaci koji mogu pružiti podršku? Ako je netko voljan pomoći, mogu dati kontakt podatke majke”, ispričala je. Kao odgovor, odmah se javio jedan od suputnika koji je majci ponudio puno lakši posao.

Ako je obitelj porijeklom iz Beograda, molim ženu da mi se javi. Posao će joj biti lakše upravljiv, sa slobodnim vikendima i plaćom koja je barem jednaka onoj koju trenutno zarađuje. Osim toga, više se neće morati brinuti oko prehrane svoje obitelji. Poslodavac će joj osigurati podršku kolega koji su iskusili izazove brige o teško bolesnom djetetu. U posebnom slučaju, pojedinci su priskočili u pomoć svom sinu koji studira za veterinara nudeći mu posao u toj struci. Nadalje, predloženo je da se mlađi dječak odveze u Zavod za mentalno zdravlje koji se nalazi u Palmotićevoj ulici. Sugovornica je spremna pokriti sve troškove i ističe da su u bliskim odnosima s dječakovom majkom.

Prema riječima izvjesnog Đorđa, spomendan svete Ksenije Petrogradske bio je u utorak, a to nije puka slučajnost. Seka je potom dodala da se i ona tog istog dana zatekla u crkvi Svete Ksenije u Beogradu.

Preporučujemo