Marija Šerifović samouvereno je odlučila da zadrži veo tajne oko svog romantičnog života, odvraćajući svaki pogled javnosti. Uprkos glasinama o njenoj povezanosti sa različitim pojedincima, pevačica se neočekivano našla u centru pažnje nakon što se pojavio kontroverzni video na kojem je snimljena kako oslobađa bujicu psovki i udara u auto u naletu emocionalnog nemira. Kasnije se saznalo da je Marija otkrila partnerovu neveru, što je izazvalo njen intenzivan ispad. Govoreći o incidentu, Marija je neustrašivo izjavila da se to nikoga više ne tiče i da rado prihvata sve kritike upućene njoj. Iako su njene veze izazvale mnogo nagađanja, činjenični detalji ostaju nedostižni.

Trenutno Marija Šerifović predstavlja izvanredan vokal, koji konstantno očarava svoju veliku bazu fanova na rasprodatim mestima. Osim toga, trijumfovala je kao cijenjena jutjuberka, hvaleći se odanim sljedbenicima. Pjevačičina privlačnost prema osobama istog pola nadaleko je poznata, jer je to otvoreno podijelila u javnom dokumentarcu. Osim toga, opštepoznata je i njena romantična veza sa Slavkom Kalezićem, kolegom iz Crne Gore. Njihova veza započela je 2007. godine, ubrzo nakon njene pobjedničke pobjede na Evroviziji, i navodno je trajala šest mjeseci.

 

Za to vrijeme često smo viđani zajedno, kako se upuštamo u iskrene razgovore. Međutim, uprkos našoj povezanosti, to na kraju nije doprinijelo napretku moje karijere, jer sam već osmislio vlastiti plan. Slavko je to iskreno otkrio gostujući u emisiji “Amidža šou” kod Ognjena Amidžića. Nakon što se osvrnula na svoju prošlu vezu, Marija je samouvjereno izjavila da vjeruje da je u njenom najboljem interesu da daje prioritet svom poslu i ne opterećuje druge.

 

Čvrsto je zaključila da ljubav na daljinu jednostavno nije izvodljiva. Bivša partnerka Marije Šerifović, talentovana pjevačica, učestvovala je u renomiranom rijalitiju “X Factor” i ponosno predstavljala Crnu Goru na Eurosongu 2017.

Preporučujemo