Svi oni koji misle da su Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević cijeli život zajedno, to ipak nije baš tako. Naime, oni su bili dvije godine u vezi, kada su prekinuli, a onda su cijelu godinu bili izvan veze. Međutim, pomirio ih je kolega Vlado Georgijev, i oni su do dan danas zajedno. 

Ivan Bosiljčić privukao je pažnju javnosti najnovijim nastupom u filmu “Jorgovani” u kojem se ponovo susreće sa Slobodom Mićalović. Obožavatelji su oduševljeni što ponovo vide ovaj voljeni par na ekranu, a na njihovo oduševljenje, filmska priča ima potpuno drugačiji smjer od romantične serije “Ranjeni orao”.

Bosiljčić je ponovo osvojio srca svojih obožavateljica, o čemu svjedoče i pretežno pozitivne povratne informacije publike. Tokom njegove karijere, žene su pokazivale veliko interesovanje za njegov lični život, a posebno za dugogodišnji brak sa pevačicom Jelenom Tomašević. Međutim, ono što je mnogima ostalo nepoznato jeste da je Bosiljčić ranije imao romantičnu vezu sa balerinom. Pre njegove veze sa Jelenom, bili su u vezi godinu dana pre nego što su se na kraju rastali.

Jelena je još 2009. godine dobila pesmu “Da mi je da mi vrati moj dar” od Sergeja Ćetkovića. U početku je oklevala da to prihvati, rekavši: “Ne želim da preklinjem da mi se vrati.” Međutim, sudbina je spremala druge planove. Za to vrijeme Bosiljčić je slovio za najtraženijeg čovjeka, zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji “Ranjeni orao”. Žene su bile opčinjene njime, koje su u velikom broju hrlile u Pozorište na Terazijama da vide njegove predstave. Mnogi od njih su čeznuli da upoznaju glumca.

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan je ušao u novu romantičnu vezu sa talentovanom balerinom Lidijom Novaković. Putevi su im se ukrstili tokom produkcije mjuzikla “Cigani lete u nebo”, gde je Bosiljčić igrao glavnu ulogu, a Lidija članica baletskog ansambla. Lidijina upečatljiva lepota i fotogeničnost naveli su je da se uporedo sa baletskom karijerom u Pozorištu na Terazijama bavi manekenstvom.

Poreklom iz Pančeva, Lidija je tu završila osnovno baletsko obrazovanje pre nego što je nastavila profesionalno usavršavanje u Beogradu. Međutim, njihova veza je bila kratkog veka, a Ivan je na kraju obnovio romansu sa Jelenom Tomašević. U to vrijeme je objavljena pjesma “Da mi je da mi režo”. Par se vjenčao 2011. godine, a njihova ćerka Nina postala je vrhunac njihovog braka.

Preporučujemo