Dugo očekivano finale popularnog rijalitija “Zadruga” sa sigurnošću će se emitovati 8. juna u 21:00 ekskluzivno na televiziji Pink. Uzbudljivo, čini se da se Aleksandra Nikolić, jedna od članica zadruge, suočava sa nekim izazovima.Upravo je ona finalistkinja publike. Nemilosrdna potera za Aleksandrom Nikolićem počela je samo nekoliko dana pre dugo očekivanog finala zadruge, pošto su obmanjujući izveštaji preplavili medije, da bi im se suprotstavila autoritativna izjava.

 

 

Produkcijski tim serije upravo je otkrio službeni redoslijed glasanja za određivanje pobjednika šeste sezone najpoznatijeg rijaliti programa. Nažalost, određena frakcija fanova koji nisu naklonjeni Aleksandri pribegla je širenju pogrešnih informacija o procesu glasanja na društvenim mrežama. Brojne Instagram stranice lažno su objavile netačne podatke o broju glasova koje je Aleksandra dobila.

 

 

 

Kao rezultat toga, njena porodica je odmah objavila zvanično saopštenje. Ipak, uprkos ovim neosnovanim optužbama, Aleksandrina porodica nepokolebljivo stoji na njenoj strani i svesrdno podržava njenu potragu za najvišom mogućom pozicijom. Oni iskreno mole fanove da budu oprezni kada naiđu na informacije koje kruže na društvenim mrežama, jer se često pokazuje da je teško utvrditi njihovu autentičnost. Bez brige zbog lažnog predstavljanja, Aleksandrina porodica nepokolebljivo veruje u njenu sposobnost da trijumfuje i smatra je svojom konačnom pobednicom.

 

 

Za fanove je ključno da kritičko razmišljaju i marljivo provjeravaju informacije koje naiđu na društvenim mrežama.Aleksandrina porodica se žestoko zalaže za temeljno i opsežno ispitivanje broja glasova zbog širenja obmanjujućih informacija koje potiču iz različitih izvora. Konkretno, pozivaju na preciznu unakrsnu provjeru ovih brojeva u odnosu na službenu web stranicu zadruge kako bi se potvrdila njihova autentičnost i osigurala njihova precizna tačnost.

Preporučujemo