Sin Suzane Jovanović, iz prvog braka, nesumnjivo je oličenje kvalifikovanog neženja. Međutim, njegov bračni status potpuno je promijenio tu percepciju. Brojne uspješne žene sada se bore za njegovu pažnju, a njegova izuzetna stručnost u proizvodnom sektoru značajno je pokrenula napredak kompanije. Iako je Danielu trebalo dosta vremena da otkrije svoje pravo mjesto među potencijalnim partnerima, njegovi roditelji nisu mogli biti zadovoljniji što su svjedočili njegovoj istinskoj sreći pored talentirane šminkerice Tijane. . Prošle godine sin Suzane Jovanović samouvereno se oženio svojom izabranicom.

 

 

Velikom svadbenom slavlju prisustvovalo je mnoštvo gostiju, među kojima su bili prijatelji i porodica. Nakon veselja, mladenci su krenuli na medeni mjesec, tokom kojeg je zadivljujuća Tijana, inače diplomirana ekonomistica, obradovala svoje pratioce dijeljenjem fotografija na Instagramu. Od tada je prošlo mnogo vremena a da na društvenim mrežama nije bilo vidljivo Suzanino i Sašino potomstvo.

 

 

Nezamislivo je koliko su se njihovi životi promijenili, posebno Danielova zapanjujuća fizička transformacija. Prošao je izvanredne promjene u svom izgledu, uključujući debljanje i rast brade, zbog čega su ga mnogi zamijenili za drugog mladića na Tianinoj fotografiji. Tačan uzrok ovih promjena, bilo da proizlaze iz zdravstvenih problema ili jednostavno zbog zadovoljnog bračnog života, ostaje pitanje koje izaziva radoznalost mnogih.

 

Eventualni dodatak ima potencijal da udahne novi život domu mladog para koji očito napreduje u svojoj skladnoj vezi. Susana Jovanović, poznata srpska folk pevačica, rođena je 1. novembra 1969. godine u Raji. Široko priznanje stekla je svojim brojnim hit pesmama, kao što su “Born at the Right Time”, “I’ll Send You Love”, “Ko Me Once Cheated”, “No Regrets”, “Tako te volim”, “Za “ i mnogi drugi. Suzanina pevačka karijera i uspeh njenih objavljenih pesama ostavili su neizbrisiv trag na srpskoj muzičkoj sceni.

Preporučujemo