Svojim iskrenim rečima Jelena ističe žrtvu i posvećenost koju je Novak pokazao, ne samo svojoj karijeri već i njihovoj vezi i porodici. Ona govori o nebrojenim satima koje je proveo na teniskom terenu, pomjerajući svoje granice i težnju ka veličini, a sve to osiguravajući da njihova ljubav ostane temelj njihovih života.

 

 

To je sirov i ranjiv trenutak u kojem ona govori o izazovima sa kojima su se zajedno suočili i dubokom uticaju koji je on imao na njen život. Duboka i nepokolebljiva naklonost Jelene Đoković prema svom suprugu Novaku svedoči o snazi ​​njihove veze.

 

Tokom specijalnog nastupa na međunarodnom televizijskom programu, Jelena Đoković je odvojila trenutak da se udubi u zamršene detalje oko vremena kada je njen suprug, proslavljeni teniser Novak Đoković, doneo životnu odluku da se privremeno povuče iz takmičarskog sveta tenisa. . Osvrćući se na to vreme, Jelena se prisetila nepokolebljive strasti njenog supruga prema tenisu, verujući duboko u sebi da će na kraju preispitati svoj izbor. Imala je urođeno razumijevanje njegovog karaktera, čvrsto uvjerena da je samo pitanje vremena kada će promijeniti svoju odluku. Što se tiče Novakove promene mišljenja o tenisu, ona je preuzela odgovornost zajedno sa decom, priznajući da je njihov kolektivni uticaj doveo do ove promene.

 

Tokom brojnih uzastopnih dana, Stefan, Tara i ona su rekreativno igrali teniske mečeve ispred svog doma, što je na kraju izazvalo Noletovu želju da se okuša u rukovanju reketom. Nakon toga, Novak je doneo odlučnu odluku da još jednom okupi svoj tim, krenuvši na nesvakidašnji put u potrazi za osvajanjem novih šampionata. Nepokolebljiva privrženost i nepokolebljiva podrška Jelene Đoković Novaku služe kao nepobitni dokaz da bi se njegov uspeh i dinamika njegovog života drastično promenili u odsustvu njenog nepokolebljivog prisustva.

Preporučujemo