Jelena Karleuša je definitivno neko ko konstantno skreće pozornost na sebe. Njoj ipak treba skinuti kapu na jednom, jer iako se vodi da je pjevačica, ona je najviše slave stekla na sporednim stvarima. Skandali, preljube, njen stil oblačenje, sve je to ono, zarad čega je zaradila preko 3 miliona folovera na svom Instagram nalogu.

Utjecaj modnog osjećaja Jelene Karleuše na stilski odabir žena, posebice za važne događaje, već je dulje vrijeme poznat. Dogodili su se brojni slučajevi kada su istaknute međunarodne slavne osobe oponašale njezin stil. No, pjevačica je sada nadmašila sva očekivanja pozivom kao uvažena gošća na Tjedan mode u Parizu, osvojivši svjetsku publiku svojim nevjerojatnim prisustvom.

Zanosnoj plavuši prije nekoliko mjeseci renomirani modni dizajner Vetements uputio je željni poziv. Ovaj cijenjeni brend obožavaju slavne osobe poput Rihanne, Sama Smitha, Madonne i Kanye Westa. Uz najistaknutije top modele, neukrotivo je stajala na modnoj pisti. Njezina pojava, karizma, energija i stav ostavili su bez teksta Georginu Rodriguez, suprugu nogometne senzacije Cristiana Ronalda. Za usporedbu, mnogi korisnici društvenih mreža otkrili su da je crnka koja ih je pratila gotovo nevidljiva. Jelena je odisala izuzetnim samopouzdanjem, bez ikakvog straha i zadrške, kao da joj je manekenstvo suđeno. Čini se da je zasjenila čak i najpoznatije modele današnjice, uključujući Natalie Vodianovu, Winnie Harlow i Valentinu Ferrer, koje su također uljepšale spektakularnu reviju kreatora Gurama Gvasalije. Ni pronicljivi pogledi iz prvog reda u kojem su bile Madonna, Nicki Minaj, Cardi B i Kendall Jenner nisu joj mogli poremetiti pribranost.

Odjevena u jedinstvenu, kreativno dizajniranu sivu trenirku, koju je upotpunila besprijekorno stilizirana duga plava kosa, Jelena Karleuša zračila je elegancijom. Vrijedi istaknuti da se nedavno vratila iz Pariza, gdje je imala čast biti ugledna gošća na Paris Fashion Weeku. Ne samo da je krasila modnu pistu kao model, već je dijelila i svjetla reflektora s poznatim supermodelima i holivudskim slavnim osobama, plijenivši pozornost najvećih imena industrije zabave današnjice koja su sjedila u prestižnim prvim redovima.

Domaći mediji po pjevačevom dolasku u Beograd s nestrpljenjem su iščekivali njegove prve dojmove s događaja. Pjevač je izrazio svoje oduševljenje i iskustvo opisao kao nevjerojatno fascinantno i novo. Bio je oduševljen što su pojedinci iz međunarodne industrije zabave prepoznali njegovu impresivnu i moćnu prisutnost. Hodanje po pisti pokazalo se lakšim od uobičajenog posla, a imao je priliku povezati se s Georginom, koja je u početku djelovala suzdržano, ali se na kraju opustila u njegovom društvu. Ipak, pjevač je istaknuo da je njegov rad ono što je steklo svjetsku afirmaciju, te mu se planira vratiti.

Dizajner je na njega ostavio trajan dojam jer ga je smatrao doista izvanrednom osobom. Dodatno, pjevač je dobio velikodušan dar od Vindosmena koji su ga također pozvali da sudjeluje na njihovoj reviji. Bilo je to ugodno iskustvo, a činjenica da je stilist Lady Gage već bio upoznat s pjevačicom dodatno je učvrstila njihovu vezu. Sve u svemu, bila je to privilegija i divno iskustvo. Cijelo vrijeme trajanja, djeca su ostala uz mene, ispunjena ponosom“, rekao je pjevač.

U videu ispod imate priliku čuti sve njegove dojmove s ovog putovanja.

Preporučujemo