Dejan Dragojević, koji je izašao kao pobednik petog izdanja popularnog rijalitija “Zadruga”, nedavno je obelodanio nameru da učestvuje u “Eliti”, iako je pojasnio da će njegov angažman biti ograničen na kratak period od nekoliko nedelja. Nadalje, otkrio je da nema namjeru da prihvati bilo kakav oblik plaćanja za svoje učešće, jer mu je primarni motiv bio da doprinese uspjehu produkcije, uzvraćajući podršku koju je nekada dobio od tima. Spreman sam da učestvujem u rijalitiju kao gest zahvalnosti za televizijsku industriju, iako u ograničenom trajanju od dve do tri nedelje. Moja namjera nije da tražim finansijsku dobit od ovog poduhvata, jer mi je jedini motiv da pokažem svoju zahvalnost mediju koji je u velikoj mjeri utjecao na moj život.

 

 

Nemam nikakve skrivene motive ili zahtjeve; umjesto toga, želim da doprinesem i pomognem na bilo koji način, uvažavajući ogromnu podršku i pomoć koju sam dobio od ovog konkretnog rijalitija. S dubokim osjećajem zaduživanja izražavam iskrenu zahvalnost produkcijskom timu za njihov neprocjenjiv doprinos u oblikovanju mog putovanja. Dejan Dragojević je u nedavnom intervjuu izneo svoje viđenje novih učesnika rijalitija.

 

 

Dragojević smatra da će naredni mjeseci biti ključni za otkrivanje pravih talenata i sposobnosti učesnika. Nikoga ne smatram zadivljujućim ili intrigantnim, jer se čini da se svaka zanimljiva priča vrti oko prošlih učesnika rijalitija.

 

Dejan je izrazio nezainteresovanost da se upusti u bilo kakvu diskusiju ili da iznese svoja razmišljanja o tome, uz tvrdnju da nema nikakav komentar. Naglasio je da ga ove teme ne fasciniraju, ponovivši da je svoje mišljenje o toj temi dao već prije mjesec dana. Dejan je odlučno izjavio da nema sklonosti da se još jednom udubljuje u temu niti učestvuje u bilo kakvom daljem komentarisanju.

Preporučujemo