Pokazujući duboku duhovnost i uvažavanje, pjevačica Naida Bešlagić, koja se trenutno takmiči na nadaleko cijenjenom takmičenju “Zvezde Granda”, odlučila je dokumentirati svoju ličnu odiseju za svoje predane pratioce na raznim platformama društvenih medija.
Jučer je Naida objavila zadivljujuću sekvencu narativa koja je ostavila trajan utjecaj na brojne pojedince, izazivajući i emocije i motivaciju. Naida je jučer oduševljeno podijelila snimak sa aerodroma, proglasivši ga svojim “najdražim putovanjem do sada”.
Naidin unutrašnji mir i duhovna predanost lijepo su uslikani u slikama i video zapisima iz džamije u Medini, pružajući uvid u njenu duboku povezanost.
Nakon toga, konačno se pokazala bez ikakve kozmetike, pridržavajući se običaja i propisa posjećivanja džamija i poštujući svetost ovog islamskog svetog mjesta u Saudijskoj Arabiji.
Tokom svetog mjeseca Ramazana, koji ima veliki značaj u muslimanskom svijetu, Naida je potvrdila da je krenula na putovanje umrom, oblikom islamskog hodočašća koje se obavlja van sezone hadža, s namjerom da posjeti poštovanu Kabu i da se bavi posebnim rituali.
Preporučujemo