Suzana i Saša Popović su u braku preko 30 godina, a malo ko zna d aje njegova prva prava ljubav u stvari Neda Ukraden. Sa njom je čak bio zaručen i godinu dana, ali ha je ona ostavila, te mu je na taj način slomila srce. 

Kći Saše Popovicha i Suzane Jovanović nikad se nije htjela javno eksponirati. Život je živjela daleko od znatiželjnih pogleda, a njezini su roditelji u jednom od brojnih intervjua otkrili što znaju o njoj.

Kći Saše Popovića izabrala je ovo zanimanje, a javnost je o tome obavijestila njena majka Suzana. – Aleksandra je kreativna djevojka s aktivnim prstima. Čak je studirala dva fakulteta, ali je oba fakulteta napustila jer je samo tražila sebe, a možda se i dalje traži. No, budući da nije voljela razbacivati ​​se novcem i htjela je sama zaraditi, završila je danas vrlo popularan tečaj nadogradnje noktiju pa je nokte počela popravljati gel tehnologijom.

Njezina prva klijentica i model bila je njezina majka Suzana, ali to joj je išlo od ruke pa je odlučila proširiti posao za koji je, naravno, imala potreban početni kapital – ispričao je tadašnji izvor novinarima, a Suzanne potvrdila Ove optužbe u emisiji “Milizam”: – Ni moj sin iz prvog braka ni moja kćerka od Saše ne vole javnost, ne možete ih vidjeti u medijima. Naša kćer je do sada dva puta mijenjala fakultete. Ni sama ne zna što želi raditi, pa traži.
Ona je tu neodlučnost prenijela na mene i ja sam krenuo u ekonomsku školu, a zatim u trgovačku jer me ekonomija nije zanimala. To joj se još nije ostvarilo, ali neće biti javna osoba.

Moja su djeca takva rođena i to su nam nametnuli. Kažu nam “ako morate postati javna osoba”, mi to ne moramo – rekla je Susanna, a zatim potvrdila da je kći Saše Popovicha odabrala svoju karijeru, makar i privremeno: – Alexandra je nedavno završila manikuru i manikuru i moram se pohvaliti da mi je uredila nokte. Nije pjevao, a nitko od njih nije izvukao talent za mene. Aleksandra je pjevala iz svoje duše u kupaonici. Ona je osoba umjetničke duše i nešto u tim malim prstima, pa ćemo vidjeti hoće li to završiti na noktima ili će ići dalje.

Iako je Alexandra još uvijek popularna na profesionalnom planu, pravo ju je zadovoljstvo gledati kako odrasta i sazrijeva jer, iako njezini roditelji imaju milijune dolara, ona želi sama zaraditi. Inače, Alexander Popovich, kćerka Saše Popovicha i Susanne Yovanovich, od sinoć je glavna tema na društvenim mrežama. Doslovno su svi komentirali njezin izgled i bilo bi malo reći da su oduševljeni. Aleksandra se lako mijenja, o čemu svjedoče dvije promjene fakulteta i karijere, a nisu joj strane ni promjene izgleda. Svoje svijetle pramenove zamijenila je vatreno crvenom, a upravo je njezina frizura izazvala brojne komentare i pažnju kada se sinoć pojavila na rođendanu Anastasije Ražnatović.

Preporučujemo