Turska glumica Gokce Bahadir (41) doživjela je značajan skandal koji joj je ostavio trag u životu. Naime, prošle godine, nakon njezinog drugog braka s glazbenikom Emirom Ersoyem, doznalo se da su u javnost dospjeli detalji njezinog prethodnog braka s glumcem Alijem Sunalom (45).

Gokce i Ali zavjete su izmijenili 2011. godine, no njihova je ljubavna priča naprasno prekinuta nakon samo godinu dana. Glumica je tada otvoreno ispričala kako su ona i njezin bivši partner donijeli tešku odluku o rastavi zbog razilaženja puteva, unatoč velikoj ljubavi koju su nekad dijelili.

Iako su službeni razlog navedeni bile “razlike”, u tijeku su spekulacije oko pravog uzroka njihovog prekida. Pojavile su se zapanjujuće tvrdnje osoba bliskih paru, a koje navode da je glumičin prethodni brak okončan kada ju je suprug otkrio u intimnom zagrljaju sa svojim pokojnim ocem Kemalom Sunalom.

Kemal, koji je u međuvremenu preminuo, posjedovao je iznimnu sposobnost da šarmira i očara druge. Zanimljivo je da su on i njegova snaha započeli romantičnu vezu nedugo nakon što je on postao njezin svekar.

Unatoč značajnoj razlici u godinama od 30 godina, njihova intenzivna privlačnost je opstala. Ovo otkriće otkrio je blizak prijatelj glumice, a potom su ga prenijeli i turski mediji. Prema tim izvješćima, Gokcein suprug je bio odsutan kada se ona upustila u ovu zabranjenu aferu sa svojim svekrom.

Turski glumac se, bez njezinog znanja, odlučio vratiti kući ranije nego što je očekivao, s namjerom da iznenadi svoju suprugu. Najveće iznenađenje dočekao je on kada je na ulazu u njihov posjed ugledao parkiran očev automobil. Kad je ušao u njihov dom, pred očima mu se otkrila šokantna istina – njegova supruga i otac su goli gledali televiziju.

Preporučujemo