Danilo Ikodinović, proslavljeni vaterpolo sportista, svojevremeno je uživao u slavi svojih dostignuća sve dok sudbina nije umešala jedne kobne noći koja mu je zauvek promenila put. U tragičnom preokretu, Danilo se našao u teškoj saobraćajnoj nesreći dok je vozio pod dejstvom alkohola, lelujajući na ivici gubitka dragocene egzistencije. Ovaj susret blizu smrti poslužio je kao katalizator, potpuno preobrazivši njegovo biće.

Iako su njegove romantične zavrzlame možda plijenile oči javnosti, u Danilovom životu ostala je zagonetna figura – njegova prva supruga Anja. Udruženi u brak 2000. godine, njihova zajednica je urodila plodom u obliku kćerke po imenu Andrea, koja je sada procvjetala u očaravajuću mladu ženu. Uprkos obećavajućem početku, njihova nekada idilična zajednica na kraju je izgubila žar, što je dovelo do njihovog rastanka 2003. Anja, obavijena velom misterije, vješto je izmicala znatiželjnim očima medija, ostavljajući svoj privatni život uglavnom nepoznatim. Nasuprot tome, Ikodinović je, iako štedljiv u spominjanju nje, dosljedno izražavao svoje duboko divljenje

 

U intervjuu lokalnim novinarima, cijenjeni bivši vaterpolista elokventno je veličao očaravajuću ljepotu svoje supruge, žaleći zbog nedostatka pažnje javnosti. Požalio se zbog nezasitnog apetita javnosti za senzacionalizmom. U međuvremenu, vredi napomenuti da je Ikodinović bio u decenijskoj vezi sa Majom Ognjenović, izuzetnom odbojkašicom koju poštuje kao izuzetnu ženu.

 

Prije Maje, Danilo je 2005. godine imao diskretan savez sa Natašom Bekvalac, nakon trijumfalnog povratka sa Svjetskog prvenstva u Montrealu, gdje je njegova vaterpolo reprezentacija osvojila zlatnu medalju. U ovom braku rodila se prelijepa kćerka po imenu Hana, ali nažalost, par se na kraju odlučio za razvod 2011. godine, a detalji njihove rastave postali su predmet intenzivnih medijskih ispitivanja. Tokom skoro tri mjeseca, Nataša je izdržala izazovan period proveden prvenstveno u bolnici, što joj je omogućilo ograničene mogućnosti da njeguje dragocjene trenutke sa svojom voljenom kćerkom Hanom.

Preporučujemo