Kolinda je s ovom dijetom zauzela čvrst stav, potpuno zabranivši jednu namirnicu. Prije pet godina Kolinda Grabar-Kitarović samouvjereno je krenula na liposukcijsku dijetu. Iako više nije predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović (55) ostaje zanosna ličnost kamo god dođe. Njezina nevjerojatna transformacija tijekom godina, vidljiva usporedbom njezinih fotografija iz 2015., 2016., 2017. i današnjice, dodatno pojačava njezinu privlačnost. I opće je poznato kako je to točno postigla.

 

 

Naime, prije pet godina javno je objavljeno da se bivši predsjednik odlučio na liposukcijsku dijetu. Liposukcijska dijeta uključuje pouzdano smanjenje unosa ugljikohidrata i povećanje unosa proteina i masti. Ova dijeta obično traje od 14 do 21 dan, ovisno o željenim ciljevima mršavljenja, s jednakom pauzom nakon toga. Tijekom cijele dijete strogo se izbjegavaju slatke namirnice, ugljikohidrati i voće, s naglaskom na važnost potpunog izbacivanja šećera. Tijekom cijele dijete, osoba se strogo suzdržavala od konzumacije slatke hrane, ugljikohidrata i voća, stavljajući veliki naglasak na potpuno izbacivanje šećera.

 

 

 

Važno je napomenuti da bi salata trebala sadržavati isključivo nadzemno povrće, jer ono ispod zemlje ima visoku razinu škroba. Večera se ne smije preskakati, već se treba poticati, što je u suprotnosti s uobičajenim očekivanjima i konvencionalnim mišljenjem o dijetama.

 

 

Kenan Mandra, autor liposukcijske dijete, čvrsto vjeruje da je optimalno vrijeme za večeru između 18 i 22 sata, pri čemu je dozvoljena konzumacija oko 200 g mesa ili ribe – s izuzetkom svinjetine. Prilikom liposukcijske dijete morate se pridržavati sljedećih pravila: • Svako jutro popijte limunadu bez šećera.

• Svaku večer popiti šalicu čaja za probavu.

• Morate piti dvije litre vode dnevno.

• Između obroka možete piti kavu, limunadu i čaj bez šećera.

Preporučujemo