Jelena Zana je svoju izjavu dala glasno i jasno usred sumorne atmosfere sahrane. Dok je stajala usred ožalošćenih, njen glas se presecao kroz prigušeni šapat i suze, odbijajući bilo kakvu vezu sa Urošem Stanićem, istaknutom figurom u eliti. Prigušeno osvetljena soba kao da je zastala, dok su se svi pogledi okrenuli ka Jeleni, opčinjeni njenom smelošću i sirovim emocijama koje su joj se urezale na lice.

 


Uroš Stanić, član zadruge, otkrio je svoju porodičnu vezu sa Jelenom Živanović i Zaneom i preteći se zakleo da će se nositi sa njom, tvrdeći da joj nedostaje bilo kakav cvet. Jelena Zana se našla u kandžama Uroša Stanića, elitnog takmičara koji je verovao da nema nevinost. Podijelio je priče o svojoj otuđenoj porodici, koja mu je navodno okrenula leđa zbog njegove uključenosti u svijet rijaliti televizije.

 

 

 

Da bi dolio ulje na vatru, otvoreno je pretio Jeleni Živanović, članici muzičke grupe Zana baba, proklamujući njihovu porodičnu vezu. Jelena, iz benda Zana, moja je baka po majci. Ona je odgovorila na katastrofu jer je svjesna šta bih mogao otkriti o njoj. Plaši je, jer nije delikatan cvet, već čvrsta individua, izjavio je Uroš na velikom debiju “Elite”.

 

 

 

Iako ih dijele porodične veze, pjevačica odlučno negira bilo kakav animozitet između njih i otvoreno priznaje da nisu bili upoznati. U iskrenoj izjavi dostavljenoj Republici, Jelena se iskreno izvinjava za srceparajuće okolnosti u kojima su je roditelji napustili, ogolivši njenu dušu svijetu. Ona hrabro priznaje da se njena veza sa obe strane porodice smanjila do tačke u kojoj su njihovi susreti retki, ograničeni na samo godišnji sastanak u svečanim prilikama kao što su venčanja i sahrane. Sa dubokom iskrenošću, Jelena jednostavno izražava svoju krajnju zabrinutost za sveukupno blagostanje svog rođaka, birajući da uzdrži svaki dalji komentar.

Preporučujemo