U posljednjih par godina na društvenim mrežama je jako popualrno postalo to, da se po svaku cijenu ode do Dubaija pa bar na par dana. Jednostavno, sjaj i glamur arapskih zemalja koje su doživjele veliku ekspanziju u posljednje vrijeme, jednostavno privlači svakoga od nas. Mnoge djevojek također pokušavaju da pronađu svoju sreću u Emiratima, na taj način da se udaju za nekog naftnog magnata.

Milica Polskaja, srpska influencerica koja se udala za bogatog Kazahstanca, javno je na Instagramu proslavila sinov deveti rođendan.

U opisu dirljivog videa koji prikazuje njihov zagrljaj, izrazila je iskrene želje svom voljenom djetetu za njihov 9. rođendan. Čini joj se kao da je bilo jučer kada se spremala donijeti ih na svijet. Zdravlje, inteligencija i sreća glavni su prioriteti koji zasjenjuju sve ostale brige. Majčinskom nepokolebljivom ljubavlju željno prati kako raste njezino dijete. Živeći u Almatiju u Kazahstanu, ova izuzetna Srpkinja dijeli život sa suprugom i njihovo četvero djece. Na Instagramu osvaja nevjerojatnih 350 tisuća pratitelja, koji s nestrpljenjem očekuju njezine zadivljujuće fotografije i poglede u njezin privatni život. Nedavno je odvojila vrijeme da odgovori na pitanja svojih vjernih pratitelja. Tijekom ove interakcije otkrila je svoju sklonost pranju suđa i prezir prema brisanju prašine. Jedan znatiželjni pratitelj raspitivao se o učincima neobaveznog flerta na njezino samopouzdanje i osjećaj vitalnosti. U odgovoru je iskreno priznala da aktivno izbjegava takve susrete. Prepričavajući nedavnu zgodu na bazenu sa suprugom i djecom, istaknula je svoju obvezu na vjernost.

Dok sam zadubljen u gledanje YouTube videa, držim pogled prikovan prema dolje, izbjegavajući bilo kakve smetnje. Odjednom se preda mnom materijalizira tetovirana figura tamne puti i ljubazno me pita mogu li zauzeti mjesto do moga. U pokušaju da izbjegnem situaciju, glumim ludilo i gluhoću, odbijam podići glavu… Ipak, uporni pojedinac ponavlja svoj upit. Na komičan način, odgovaram brbljanjem, uzvikujući: “Srna, srna, srna!” Brzo preusmjeravam pozornost na mjesto gdje moj suprug sjedi, navodeći ga da ustane iz bazena i započne razgovor sa strancem. Osjećajući potencijalne nevolje, potičem svog muža da to zaboravi i predlažem da odemo. No, unatoč tome što se trudim da to izbjegnem, flert ipak uspijeva pronaći put do mene… “Čini mi se da me nogometaši posebno privlače”, samouvjereno otkriva Milica. Poreklom iz Bora, kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je pobedila na izboru za mis 2010. godine. Ubrzo nakon pobjede, Milica je donijela odluku da napusti studije na Pravnom fakultetu i krene u novo poglavlje u Dubaiju.
Svoj put je započela kao model, a kasnije je preuzela ulogu menadžerice u klubu Kavali, što se pokazalo kao ključni trenutak u njenom životu. Upravo u tom klubu upoznala je ljubav svog života.

“Ukrstili smo se u noćnom klubu u kojem sam bila zaposlena. U početku sam oklijevala da se nađem s njim jer mi je njegov prijatelj prišao samo dva sata prije, tražeći fotografiju. Njegov prijatelj je bio prilično krupan i težak. Iznenađujuće, moj sadašnji suprug tada je poslao svog prijatelja. Njegov prijatelj je došao da se predstavi. Prvo ga je prijatelj fotografirao, a onda je istupio naprijed”, prepričava ona opisujući njihov prvi susret. “Kasnije te večeri ponovno sam ga srela u istom klubu. Držao je dvije čaše šampanjca i imao je zadivljujući osmijeh. Provela sam kratko vrijeme s njima jer je bio uistinu zadivljujući. Ten mu je bio taman, zubi biserno bijel, a oči su mu bile očaravajuće plave nijanse. Posjedovao je neosporivu privlačnost. Nakon sat vremena interakcije, odlučio sam s njim podijeliti svoje podatke za kontakt i uključili smo se u neke bezbrižne aktivnosti. Sutradan me pozvao na druženje, da bi kasnije otkrio da je svojoj prijateljici rekao: “Ona će mi roditi sina”, kako prenosi utjecajna osoba.

Milica je odmah nakon prvog susreta bila očarana bogatim kazahstanskim gospodinom. No, nije bila spremna odmah zaroniti u vezu, a tek nakon trećeg susreta dogodio se njihov prvi poljubac. Tijekom njihovog prvog susreta, stigao je noseći veliki buket ruža i čokoladicu u obliku srca. Unatoč jezičnoj barijeri, jer on nije znao engleski, a ona ruski, uspjeli su komunicirati gestama divna četiri sata. Milica se rado prisjeća njihovog prvog poljupca na trećem sastanku, a ističe da je on izrazio uvjerenje da je ona božanski dar koji mu je poslao Bog.

Filip, Goša, Lav i Sofija oličenje su duboke ljubavi, a Milica se vrlo uspješno snašla u majčinskoj ulozi.

Preporučujemo